Libnet.ro
UNICEF

06:00

Asigurarea Carte Verde isi schimba culoarea, incepand din 1 iulie 2020

Adevărul Adevărul,
Asigurarea Carte Verde isi schimba culoarea, incepand din 1 iulie 2020

Politele de asigurare de tipCarte Verde, al caror rol este de a asigura daunele pentru accidente rutiere produse in afara Romaniei, vor fi tiparite pe hartie alba in loc de culoarea verde, asa cum este in prezent. continuă pe Adevărul

in atentia soferilor care circula in afara Romaniei: Asigurarile Carte Verde isi schimba culoarea, incepand din 1 iulie 2020

Politele de asigurare Carte Verde, atasate sau nu contractului de asigurare RCA, al caror rol este de a asigura protectie financiara pentru accidente rutiere produse in afara Romaniei, vor fi tiparite pe hartie alba in loc de culoarea verde, asa cum este in prezent, a anuntat marti Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania BAAR). Decizia de schimbare a culorii este conforma cu reglementarile care guverneaza Sistemul Carte Verde si politele incheiate inainte de aceasta data isi pastreaza valabilitatea pana la expirare. Vezi in articol un ghid de utilizare a politei Carte Verde.

Culoarea asigurarilor Carte Verde, schimbata, incepand din 1 iulie 2020

Politele de asigurare Carte Verde, care au rolul de a asigura protectie financiara pentru accidente rutiere produse in afara Romaniei, vor fi tiparite, de la 1 iulie, pe hartie alba in loc de culoarea verde,.

INCEPAND DIN 3 IUNIE Actiunile Bittnet vor intra la tranzactionare in Piata Reglementata

28 mai - ultima zi a actiunilor BNET in piata AeRO Actiunile Bittnet Systems BNET) vor intra la tranzactionare in Piata Reglementata a Bursei de Valori Bucuresti BVB) incepand cu data de 3 iunie, se arata intr-un raport de ieri, al operatorului pietei noastre de capital.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )