Libnet.ro
UNICEF

11:00

Asigurari auto in 2021 cat costa asigurarea pentru cele mai populare masini din Romania, in functie de varsta

Playtech Playtech,
Asigurari auto in 2021 cat costa asigurarea pentru cele mai populare masini din Romania, in functie de varsta

Fiecare proprietar de autovehicul trebuie sa detina o polita RCA. Aceasta a rolul de a despagubi persoanele prejudiciate in urma unui accident provocat de masina pentru care se plateste asigurarea respectiva. Potrivit site-ului asfromania. ro, tarifele asigurarilor auto in aprilie 2020, erau cele de mai jos. in prezent preturile acestora pot suferi usoare modificari. Asigurari auto . continuă pe Playtech

Salarii la Mega Image in 2021 cat castiga toti angajatii dintr-un magazin

Fondat in anul 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarket-uri de la noi din tara. Reteaua de magazine este extinsa in aproape toata tara, cuprinzand peste 500 de magazine. Detine un numar de 9000 de angajati si se afla in permanenta in cautarea altora noi. Iata ce salarii sunt la Mega Image .

Doar 16 procurori romani si-au depus candidatura pentru cele 15 posturi de la Parchetul European condus de Kovesi

Doar 16 procurori si-au depus candidatura pana vineri, la expirarea termenului, pentru cele 15 posturi de procuror european delegat in Romania, la Parchetul European condus de fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi. in luna decembrie, Comisia Europeana a facut apel la statele membre sa-si numeasca rapid procurorii delegati pentru a permite Parchetului European EPPO), noua arma a UE impotriva fraudei, sa-si inceapa activitatea la 1 martie 2021.

Republica Moldova si tarile estice, lasate de izbeliste in lupta cu Covid-19: cat costa sa nu fii in UE

Niciodata nu a fost un moment mai prost sa nu faci partea din Uniunea Europeana. Mai multe tari estice grav afectate de pandemie fac eforturi inutile pentru a pune mana pe vreun vaccin.

Cat au investit partidele pentru fiecare vot pe care l-au primit. Cel mai scump a fost la Pro Romania, iar cel mai profitabil la AUR

Partidele au cerut decontarea a nu mai putin de 148 de milioane de lei, aproape 30,5 milioane de euro, pentru cheltuielile din campania electorala. Pe baza datelor Autoritatii Electorale si a numarului de voturi obtinute, potrivit BEC, HotNews. ro a calculat cat de eficiente au fost investitiile electorale ale partidelor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )