Libnet.ro
UNICEF

22:30

Asistatii social din Ploiesti nu curata zapada. Alesii locali au stabilit ca sunt buni doar pentru spatiile verzi...

B1 B1,
Asistatii social din Ploiesti nu curata zapada. Alesii locali au stabilit ca sunt buni doar pentru spatiile verzi...

Si Ploiestiul a fost lovit de ninsori si ger in ultimele zile. Beneficiarii de venit minim garantat se puteau numara printre cei mobilizati pentru curatarea trotuarelor si statiilor de autobuz. Nu s-a. continuă pe B1

Cei care nu curata zapada si gheata din preajma locuintelor risca amenzi uriase

Locatarii si proprietarii de firme care nu curata zapada si gheata din preajma locuintelor vor fi sanctionati de politistii locali. Acestia ar putea primi amenzi de pana la cateva mii de.

Adevarul Live, ora 18.00. Dumitru Diacov, despre alegerile anticipate din Chisinau, parlamentarele din 2018 si de ce alesii locali PDM voteaza pentru unire

Invitatul emisiunii Adevarul Live Moldova de luni, 26 februarie, este presedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov. Vom discuta cu unul dintre cei mai experimentati politicieni din Republica Moldova despre alegerile locale din Chisinau, despre parlamentarele din noiembrie 2018 si alte subiecte de actualitate.

Ce amenzi risca persoanele care nu curata zapada si gheata din preajma locuintelor, dintre blocuri sau din fata spatiilor comerciale

Politistii locali ii vor sanctiona pe locatarii si proprietarii de firme care nu indeparteaza zapada si gheata de pe trotuare, acoperisuri si din fata cladirilor unde locuiesc sau muncesc, amenzile mergand pana la cateva mii de lei.

Asistatii social, scosi la deszapezire pe strazile municipiului. Cati au mai avut de prestat ore de munca

Utilajele au iesit dimineata-devreme sa deszapezeasca strazile, iar in municipiul Caracal beneficiarii de ajutor social i-au ajutat pe drumari cu lopetile, deszapezind trotuarele.

Un baiat de 15 ani a fost gasit spanzurat in casa scarii unui bloc din Ploiesti. Tanarul a lasat un bilet de adio

Tragedie in Ploiesti. Un baiat in varsta de 15 ani a fost gasit spanzurat, in casa scarii unui bloc aflat pe strada Mihai Bravu. Descoperirea a fost facuta chiar de parintii adolescentului. Un vecin.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )