Libnet.ro
UNICEF

09:30

Un asistent de la un camin de batrani din Arges s-a ales cu dosar penal pentruzadarnicirea combaterii bolilor: A demisionat si a plecat acasa

Adevărul Adevărul,
Un asistent de la un camin de batrani din Arges s-a ales cu dosar penal pentruzadarnicirea combaterii bolilor: A demisionat si a plecat acasa

Institutia Prefectului Arges a anuntat vineri dimineata ca a fost deschis un dosar penal pe numele unui asistent de la un camin de batrani din Arges care si-a dat demisia. Acuzatiile aduse angajatului sunt de zadarnicire a combaterii bolilor. continuă pe Adevărul

Focar de coronavirus intr-un camin de batrani din Dambovita: zeci de oameni infectati de o angajata asimptomatica

Circa 30 de persoane de la un centru medico-social din localitatea Racari au fost confirmate cu coronavirus si internate la Spitalul de Infectioase din Targoviste. Testarea a fost facuta dupa ce o ingrijitoare a fost confirmata cu COVID-19.

Opt cazuri de coronavirus la un camin de batrani din Botosani

Sase pacienti si doi angajati de la un centru de ingrijire batrani din judetul Botosani au fost depi.

Creste bilantul deceselor la caminul de batrani din Galati in care s-a declarat focar de Covid-19: opt morti

Inca o persoana cazata la caminul de batrani din Galati in care s-a declarat focar de Covid-19 a murit, anunta Mediafax. Pana acum, 8 persoane din institutia privata au murit din cauza virusului, in timp ce alti 90 de oameni, pacienti si angajati, sunt infectati.

Focar de coronavirus la un centru de batrani din Dambovita: Sunt infectati peste 40 de varstnici si angajati

Un nou focar de coronavirus a fost depistat la un centru de batrani din Racari Dambovita), unde sunt infectate 41 de persoane - varstnici si angajati ai unitatii.

Mii de varstnici cu simptome de coronavirus au murit in caminele de batrani din Italia fara sa fi fost testati

Peste 6. 000 de varstnici au murit in caminele de batrani din Italia incepand din 1 februarie si pana astazi, iar circa 40% dintre ei aveau simptome sprecifice coronavirusului, precum febra si tuse. Mai putin de o mie au fost insa testati pentru COVID-19, a anuntat vineri Institutul Superior de Sanatate italian, scrie agentia EFE, preluata de Agerpres.

Kinga Sebestyen a donat masti de protectie asistentelor unui azil de batrani din Oradea

Kinga Sebestyen a donat masti de protectie angajatilor unui azil de batrani din Oradea. Produsele au fost achizitioate si donate in urma vanzarii online a tricourilor pe care aceasta le-a lansat in scop caritabil.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )