Libnet.ro
UNICEF

15:45

O asistenta care lucra la spitalul din Botosani a murit de coronavirus: Suntem consternati. Am ramas cu mare pierdere!

Antena3 Antena3,
O asistenta care lucra la spitalul din Botosani a murit de coronavirus: Suntem consternati. Am ramas cu mare pierdere!

O asistenta care lucra la Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Botosani si care a tratat mai multi pacienti infectati cu noul coronavirus, a murit din cauza COVID-19. continuă pe Antena3

O asistenta care lucra la spitalul din Botosani a murit de coronavirus: Suntem consternati. Am ramas cu o mare pierdere!

O asistenta care lucra la Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Botosani si care a tratat mai multi pacienti infectati cu noul coronavirus, a murit din cauza COVID-19.

Amenzi de peste 50.000 de lei pentru spitalul din Sebes, dupa ce sase cadre medicale au fost confirmate cu coronavirus

Directia de Sanatate Publica DSP) Alba a anuntat ca, in urma depistarii a sase cazuri de COVID-19 in randul cadrelor medicale de la o unitate sanitara din judet, au fost aplicate amenzi de peste 50. 000 de lei, iar o sectie a fost inchisa pentru dezinfectie si dezinsectie. Alba 24 scrie ca este vorba despre spitalul din Sebes, unde au fost confirmate cu coronavirus sase cadre medicale.

Foarte multi romani isi serbeaza onomastica joi, de Sfintii Constantin si Elena. Care este povestea din spatele acestei sarbatori

Credinciosii ortodocsi ii serbeaza, joi, 21 mai, pe Sfintii imparati Constantin si Elena, datorita carora crestinismul a devenit religie permisa, jertfele sangeroase au fost interzise si duminica a fost stabilita zi de odihna in Imperiul Roman, perioada in care au domnit fiind cunoscuta ca Epoca de Aur. Potrivit unor statistici MAI aferente anului 2016 peste 1,7 milioane de romani isi aniverseaza ziua numelui in aceasta zi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )