Libnet.ro
UNICEF

11:45

O asistenta medicala de 58 de ani din Brasov, confirmata cu COVID-19, a murit

Antena3 Antena3,
O asistenta medicala de 58 de ani din Brasov, confirmata cu COVID-19, a murit

Ministerul Sanatatii confirma decesul unei asistente medicale de la Spitalul Militar Brasov. Din primele informatii, aceasta, in varsta de 58 de ani, a fost contact al sotului si el confirmat pozitiv. continuă pe Antena3

Asistenta medicala din Tandarei, infectata cu COVID-19, transferata in stare grava la Institutul Matei Bals

O asistenta medicala de la spitalul din Tandarei a fost transfera vineri, 10 aprilie, in stare grava la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti. Femeia fusese confirmata cu noul coronavirus, dupa ce a intrat in contact cu mai multi pacienti bolnavi, a anuntat independentonline. ro.

Primul cadru medical diagnosticat cu COVID-19 la Tulcea. Asistenta medicala bolnava lucreaza in Spitalul Judetean

O asistenta medicala de la Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea este confirmata cu COVID-19. Este primul cadru medical din Tulcea care s-a imbolnavit, infectata de coronavirus.

Asistenta medicala din Cluj, alungata din apartamentul in care statea in chirie. Proprietarul a spus ca nu-si poate asuma riscul de a locui in aceeasi casa cu mine

O asistenta medicala din Cluj a fost data afara din apartament de catre proprietar. Femeia isi cauta acum cu disperare chirie.

O familie din Brasov, care si-ar fi dus fetita la spital a fost amendata de politisti. Motivul a starnit hohote de ras pe internet

O familie din Brasov care a fost oprita de politisti in trafic a incercat sa ii duca de nas pe acestia. Oamenii au declarat ca se duc la spital cu fetita la spital pentru ca se simte rau, insa cea mica a facut un gest imprudent si i-a dat repede de gol.

Tanara de 27 de ani din Neamt decedata din cauza COVID-19 ar fi luat virusul in spital. Prietenul ei ar fi fost trimis cu autobuzul acasa, desi era pozitiv

Tanara de 27 de ani din Neamt care a murit din cauza COVID-19 ar fi luat virusul din spital unde se internase pentru a se trata pentru leucemie, scrie presa locala si Mediafax. Mai mult, prietenul femeii, si el pozitiv, ar fi fost trimis acasa cu autobuzul.

210 oameni au murit de coronavirus in Romania. Ultima victima, o femeie de 60 de ani din Mures

Grupul de Comunicare Strategica a mai raportat inca un deces provocat de coronavirus. Este vorba despre o femeie de 60 de ani din Mures. Camajoritatea celorlalti pacienti care au decedat in urma.

Al doilea deces al unui cadru medical din cauza COVID-19: o asistenta medicala de la Spitalul Militar Brasov

Ministerul Sanatatii anunta decesul unei asistente medicale de la Spitalul Militar Brasov.

CORONAVIRUS |inca un deces in randul cadrelor medicale: O asistenta de la Spitalul Militar Brasov

Ministerul Sanatatii transmite ca o asistenta medicala din Brasov, infectata cu coronavirus, a decedat. Acesta lucra la Spitalul Militar. Este contact al sotului si el confirmat pozitiv, sustin.

O asistenta medicala din Filiasi, pozitiva la testul de coronavirus, dupa 18 zile de izolare. Daca nu facea testul rapid, puteau muri pacienti

Pe data de 19 martie, asistenta a intrat in izolare alaturi de alti 22 de colegi, imediat dupa ce unul dintre pacienti a iesit pozitiv. Este vorba de primul deces cu Covid-19 din Romania. Primaria Filiasi a hotarat sa achizitioneze teste rapide de depistare a virusului, chiar daca acestea nu sunt acceptate de Ministerul Sanatatii.

O asistenta de la Spitalul din Deva rupe tacerea: Am aflat rezultatul testului pentru coronavirus la insistentele colegilor

Cristina Neagu, asistenta la Spitalul Judetean din Deva, a trait un adevarat cosmar pana cand a aflat rezultatul testului pentru coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )