Libnet.ro
UNICEF

05:15

Asistenta de la Spitalul Judetean Slatina confirmata cu noul coronavirus a intrat in contact cu 12 pacienti

Adevărul Adevărul,
Asistenta de la Spitalul Judetean Slatina confirmata cu noul coronavirus a intrat in contact cu 12 pacienti

Primul caz pozitiv la noul coronavirus inregistrat in randul personalului de la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, o asistenta de la ATI, a intrat in contact direct cu 26 persoane in spital. continuă pe Adevărul

O femeie din Gradinari, confirmata cu noul coronavirus. A fost depistata intr-o actiune de testare a populatiei in judetul vecin

O femeie care se trata pentru afectiuni mai vechi in spitalul din Dragapani, din judetul Valcea, este cazul cu nr. 52 confirmat cu noul coronavirus din judetul Olt.

Linie telefonica de asistenta psihologica pentru persoanele afectate de epidemia de noul coronavirus

Serviciul de Telecomunicatii Speciale se alatura initiativei lansate de Emotional Intelligence Research Association EmIRA) si sprijinite de Telekom Romania de a pune la dispozitie Linia de Consiliere Psihologica si Suport Emotional persoanele afectate de epidemia de noul coronavirus.

Spitalul Judetean Deva isi va deschide Urgentele si pentru pacientii care nu au Covid 19

Spitalul Judetean de Urgenta din Deva va primi si pacienti cu alte boli, in afara celor infectati cu noul coronavirus.

Pacient supect de infectare cu noul coronavirus, fugit din spital pe geamul salonului

Un barbat suspectat de infectare cu noul coronavirus a fugit din Spitalul Judetean de Urgentaa Targu. Acesta a fost prins, apoi, intr-un taxi.

Un nou focar de infectie cu COVID-19 la Suceava. 31 de calugari de la Manastirea Putna, internati dupa ce au contractat noul coronavirus

Un alt focar de infectie cu COVID-19 a izbucnit la Suceava, chiar la Manastirea Putna, de unde 31 de calugariinfectati cu noul coronavirus au fost transferati la Spitalului Judetean Suceava, cu.

Spitalul Judetean Timisoara va face teste pentru COVID-19 la cerere

Spitalul Judetean Timisoara va face teste de COVID-19, la cerere, pentru oricine doreste, contra cost, a anuntat presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra. Deocamdata nu a fost stabilit un pret.

OMS: S-ar putea ca noul coronavirus sa nu fie eradicat niciodata

Noul coronavirus ar putea deveni endemic precum HIV, transmite Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), care a avertizat impotriva oricarei incercari de a prezice cat timp va circula si a solicitat un efort masiv pentru a-l contracara.

Noul coronavirus a ajuns la Kremlin. Purtatorul de cuvant al lui Putin este bolnav de Covid-19

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a anuntat marti ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, relateaza presa internationala.

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Cei mai multi pacienti cu Covid 19 s-au vindecat

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Cei mai multi dintre pacientii diagnosticati cu infectia Covid 19 s-au vindecat.

Romanii, avertizati prin sistemul RO-ALERT cu privire la pericolul infectarii cu noul coronavirus

Cetatenii din Bucuresti au fost instiintati prin sistemul RO-ALERT, vineri, ca Romania este in stare de alerta si ca pericolul infectarii cu noul coronavirus ramane ridicat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )