Libnet.ro
UNICEF

17:00

Asociatia ACCEPT organizeaza, smbata, marsul Bucharest Pride; sunt asteptate 4.000 de persoane

Hotnews Hotnews,
 Asociatia ACCEPT organizeaza, smbata, marsul Bucharest Pride; sunt asteptate 4.000 de persoane

Asociatia ACCEPT organizeaza, sambata, marsul Bucharest Pride 2018, la care sunt asteptati, potrivit organizatorilor, circa 4. 000 de participanti, membri sau sustinatori ai comunitatii LGBTI, potrivit Agerpres. Marsul Bucharest Pride 2018 se va desfasura pe Calea Victoriei incepand cu ora 17,30. continuă pe Hotnews

Asociatia ACCEPT organizeaza smbata marsul Bucharest Pride; sunt asteptate 4.000 de persoane

Asociatia ACCEPT organizeaza sambata marsul Bucharest Pride 2018, la care sunt asteptati, potrivit organizatorilor, circa 4. 000 de participanti, membri sau sustinatori ai comunitatii LGBTI, potrivit Agerpres. Marsul Bucharest Pride 2018 se va desfasura pe Calea Victoriei incepand cu ora 17,30.

Bucharest Pride, marsul diversitatii intre Piata Victoriei si Piata Universitatii

Peste 4. 000 de oameni sunt asteptati sa participe la marsul Bucharest Pride, intre Piata Victoriei si Piata Universitatii, sustin organizatorii. Nu este vorba doar despre un mars al diversitatii, ci despre mai multe evenimente, au precizat reprezentantii asociatiei Accept intr-o conferinta de presa.

Peste 4.000 de persoane sunt asteptate la Bucharest Pride 2018. Marsul diversitatii este dedicat anul acesta familiilor bazate pe cupluri de acelasi sex

Organizatorii Bucharest Pride se asteapta ca la marsul de sambata, dintre Piata Victoriei si Piata Universitatii, sa participe 4. 000 de oameni si spun ca fortele de ordine i-au asigurat ca vor face fata noului traseu si cazului in care evenimentele organizate in Bucuresti se vor intersecta, relateaza News. ro. in acest an mergem in mars sub steagul curcubeu pentru toate familiile bazate pe cupluri de acelasi sex, care au nevoie si merita protectia statului roman prin reglementarea parteneriatului civil, anunta organizatorii.

Adevarul Live, ora 12.00. Ce inseamna decizia in cazul Coman si cum va fi laMarsul Bucharest Pride? Ne raspund membri ai comunitatii LGBT

Ce inseamna decizia Curtii de Justitie a Uniunii Europene in cazul Coman si cum va fi laMarsul Bucharest Pride 2018? Sunt doar cateva dintre intrebarile la care ne vor raspunde Vlad Viski si Robert Ratiu, membri ai asociatiei MozaiQ care militeaza pentru drepturile persoanelor LGBT), la Adevarul Live, incepand cu ora 12.

Adevarul Live. Ce inseamna decizia in cazul Coman si cum va fi laMarsul Bucharest Pride? Ne raspund membri ai comunitatii LGBT

Ce inseamna decizia Curtii de Justitie a Uniunii Europene in cazul Coman si cum va fi laMarsul Bucharest Pride 2018? Sunt doar cateva dintre intrebarile la care ne vor raspunde Vlad Viski si Robert Ratiu, membri ai asociatiei MozaiQ care militeaza pentru drepturile persoanelor LGBT), la Adevarul Live.

Marsul Bucharest Pride 2018 s-a incheiat

Peste 2. 000 de persoane au pornit, sambata seara, in mars pe Calea Victoriei spre Piata Universitatii, in semn de sustinere a diversitatii, comunitatii LGBTI si drepturilor reprezentantilor ei. Doua.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )