Libnet.ro
UNICEF

23:00

Asociatia Cutu, Cutu face un apel impotriva uciderii ursilor

Adevărul Adevărul,
Asociatia Cutu, Cutu face un apel impotriva uciderii ursilor

Asociatia pentru protectia animalelor Cutu, Cutu a lansat, joi seara, un apel catre Ministerul Mediului si mass-media impotriva uciderii ursilor din Dambovita, propunand tranchilizarea si mutarea lor intr-o rezervatie. continuă pe Adevărul

Asociatia Cutu, Cutu face un apel impotriva uciderii ursilor, propunand ...

Asociatia pentru protectia animalelor Cutu, Cutu a lansat, joi seara, un apel catre Ministerul Mediului si mass-media impotriva uciderii ursilor din Dambovita, propunand tranchilizarea si mutarea lor intr-o rezervatie, cum ar fi cea din Zarnesti. Prezentul apel este adresat catre Ministerul Mediului si Padurilor si catre mass-media pentru protejarea ursilor - dupa ultimele evenimente din zona Moroieni-Pietrosita, judetul Dambovita. Dorim ca ursii din aceasta zona sa nu fie impuscati. Ursul .

Leon Panetta va face apel la calm la Beijing, pe fondul tensiunilor dintre China si Japonia.

Secretarul american al Apararii urmeaza sa sustina un mesaj la Beijing, marti, similar cu cel de la Tokyo, in care a facut apel la retinere, in timp ce mii de chinezi manifesteaza din nou impotriva nationalizarii de catre Japonia a insulelor disputate de cele doua tari, relateaza AFP, citata de Mediafax. Citeste si: Un japonez a atacat cu grenade fumigene consulatul Chinei din sudul Japoniei Unsprezece nave chineze se afla in jurul insulelor japoneze contestate Ajuns luni seara in .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )