Libnet.ro
UNICEF

23:15

Asociatia Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor, despre temerile exprimate de Savonea in comunicatul de presa: este pozitia oficiala a institutiei?

Adevărul Adevărul,
Asociatia Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor, despre temerile exprimate de Savonea in comunicatul de presa: este pozitia oficiala a institutiei?

Asociatia Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor AMASP) a transmis, joi seara, ca pozitia publica a presedintelui CSM cu referire la intalnirea de la Cotroceni este neintemeiata, cu atat mai surprinzatoare cu cat temerile exprimate de Lia Savonea in comunicatul de presa nu au fost enuntate in cadrul intalnirii. continuă pe Adevărul

Referendumul pe Justitie, criticat de Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania-CH

Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania Comitetul Helsinki a transmis un comunicat prin care a anuntat ca nu va merge la consultarile pentru Referendumul pe justitiei. APADOR-CH considera.

Mesajul lui Tariceanu pentru presedinte, dupa anuntul despre referendum pe justitie: S-ar putea ca domnul Iohannis sa nu isi ajute partidul, ci sa il ingroape

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a reactionat rapid dupa anuntul presedintelui Iohannis privind convocarea unui referendum pe justitie in 26 mai, lansd un nou atac la adresa ;efului statului. El sustine ca ALDE nu are nicio problema cu referendumul, dar trebuie sa fie clar de ce face Iohannis acest demers - nu pentru ca ii pasa de justitie, ci pentru ca isi doreste sa intre in campanie electorala chiar daca legea ii interzice. Tariceanu avertizeaza ca s-ar putea ca domnul Iohannis sa nu isi ajute partidul, ci sa il ingroape.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2098 seconds )