Libnet.ro
UNICEF

16:00

Asociatia MozaiQ: Primaria Bucuresti blocheaza campania electorala pentru referendum

Adevărul Adevărul,
Asociatia MozaiQ: Primaria Bucuresti blocheaza campania electorala pentru referendum

Reprezentantii Asociatiei MozaiQ ii acuza pe oficialii Primariei Municipiului Bucuresti ca blocheaza eliberarea unei autorizatii vizand amplasarea unui cort de informare a populatiei in vederea referendumului programat pe 6-7 octombrie. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea acuza opozitia din Consiliul General al Municipiului Bucuresti ca blocheaza proiecte importante pentru Capitala

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine din nou ca opozitia din Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) incearca sa blocheze proiectele importante pentru bucuresteni. Asta dupa ce reprezentantii.

Retea Metropolitana de crese si gradinite, infiintata de Primaria Bucuresti

La propunerea Primarului General, Gabriela Firea, consilierii generali au aprobat miercuri, in cadrul sedintei de consiliu, infiintarea Retelei metropolitane de crese si gradinite, cu 46 de voturi pentru PSD, ALDE, PM.

Juramantul militar, depus in Bucuresti. Carmen Dan, mesaj pentru studentii de la Academie

Este zi cu emotii pentru cei care s-au inscris la Academia de Politie din Capitala. Ministrul de Interne, Carmen Dan, va sustinealocutiuni in care vor face apel la loialitatea studentilor. Aproape 600.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )