Libnet.ro
UNICEF

11:15

Asociatia Parcul Natural Vacaresti cauta voluntari pentru delta din inima orasului

Hotnews Hotnews,
 Asociatia Parcul Natural Vacaresti cauta voluntari pentru delta din inima orasului

Asociatia Parcul Natural Vacaresti a lansat programul de voluntariat Fii Ranger Urban!, prin care doreste sa recruteze voluntari pasionati de natura si de protejarea mediului inconjurator. Mai exact ONG-ul are nevoie de 100 de oameni care sa se implice in actiunile de paza si protectie, de igienizare a spatiului, de monitorizare a speciilor de pasari si animale, dar si pentru implicarea in actiuni educative. continuă pe Hotnews

Apel pentru voluntari care sa se implice in actiunile de protejare a Parcului Natural Vacaresti

Este nevoie de 100 de voluntari care sa se implice in actiunile de mentinere a Parcului Natural Vacaresti. in acest sens, Banca Transilvania si Asociatia Parcul Natural Vacaresti au lansat programul Fii Ranger Urban!, prin care doresc sa recruteze voluntari pasionati de natura si de protejarea mediului inconjurator.

Un buzoian a cumparat 200 de puieti din fonduri proprii si cauta voluntari sa-i planteze pentru consolidarea unei rape

Plantare copaci se numeste evenimentul organizat pe Facebook de buzoianul Adrian Suschina, prin care indeamna la impadurit oamenii care vor sa dea o mana de ajutor. Suschina a cumparat deja 200 de copaci, iar acum cauta voluntari pentru a-i oferi o mana de ajutor la impadurit. Plantarea de pomi fructiferi si salcami va avea loc, pe 27 octombrie, in comuna Berca, langa Viforata.

Trei elevi din Bucuresti s-au calificat la Turneul Campionilor World Scholars Cup din Statele Unite si cauta finantare pentru a participa

Trei elevi de la Liceul Teoretic International de Informatica din Bucuresti s-au calificat la Turneul Campionilor World Scholar039;s Cup care va avea loc intre 21 si 26 noiembrie la Universitatea Yale din Statele Unite si cauta finantare pentru a putea.

Metro cauta parteneri pentru operatiunile din China

Retailerul german Metro AG poarta dis-cutii cu o serie de banci pentru gasirea unui partener care sa il ajute sa isi creasca operatiunile din China, a anuntat ieri un purtator de cuvant al grupului german, confirmand informatiile publicate anterior de Bloomberg.

Metro cauta parteneri pentru operatiunile din China

Retailerul german Metro AG poarta discutiile cu o serie de banci pentru gasirea unui partener care sa il ajute sa isi creasca operatiunile din China, a anuntat astazi un purtator de cuvant al grupului german, confirmand informatiile publicate anterior de Bloomberg.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )