Libnet.ro
UNICEF

08:15

Asociatia pentru pensii private cere Guvernului sa pastreze neschimbat Pilonul II

Adevărul Adevărul,
Asociatia pentru pensii private cere Guvernului sa pastreze neschimbat Pilonul II

Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR), alaturi de mai multe organizatii, a cerut duminica Guvernului sa mentina neschimbat modul de functionare al Pilonului II de pensii, ca reactie la informatia potrivit careia Executivul vrea sa suspende contributiile in a doua jumatate a acestui an. continuă pe Adevărul

Asociatia Colectiv GTG 3010 cere Guvernului sa prezinte probe, dupa ce Lia Olguta Vasilescu a sugerat o legatura ntre incendiul de la Colectiv si demiterea premierului Ponta: A fost depasita limita bunului simt

Asociatia Colectiv GTG 3010 cere Guvernului sa prezinte probe, dupa ce ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a sugerat ca exista o legatura intre incendiul din clubul Colectiv si demiterea guvernului Victor Ponta.

Asociatia Colectiv GTG 3010 cere Guvernului sa prezinte probe, dupa ce Lia Olguta Vasilescu a sugerat o legatura ntre incendiul de la Colectiv si demisia premierului Ponta: A fost depasita limita bunului simt

Asociatia Colectiv GTG 3010 cere Guvernului sa prezinte probe, dupa ce ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a sugerat ca exista o legatura intre incendiul din clubul Colectiv si demisia guvernului Victor Ponta.

Apel fara precedent: Organizatii de afaceri, asociatii profesionale, institutii de piata si reprezentanti ai consumatorilor cer mentinerea Pilonului II de pensii private

'intr-un demers fara precedent in Romania, cele mai importante organizatii de business advocacy, asociatii profesionale, institutii de piata, miscarea patronala, analisti financiari si reprezentanti ai consumatorilor de produse financiare si-au unit vocile pentru sustinerea unui Apel pentru mentinerea neschimbata a Pilonului II de pensii private', a anuntat duminica seara Asociatia pentru Pensii Administrate privat APAPR). Acesta este 'un semnal puternic transmis de societatea civila catre Guvern, pentru a nu afecta Pilonul II, un sistem stabil, transparent, performant si de succes', spun semnatarii.

Pilonul II de pensii private, esential pentru consolidarea dezvoltarii economice a Romaniei

Pilonul II de pensii private este esential pentru consolidarea dezvoltarii economice si sociale sanatoase a Romaniei, considera Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR).

AOAR sustine Pilonul II de pensii private

Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR) considera ca Pilonului II de pensii private este esential pentru consolidarea dezvoltarii economice si sociale sanatoase a Romaniei, informeaza comunicatul de presa remis catre redactie.

Val de sustineri din partea asociatiilor oamenilor de afaceri pentru pilonul II de pensii private: Dezvoltarea sau cel putin mentinerea la nivelul actual a sistemului este minim necesara

Antreprenorii reuniti in Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR) si in cei ai Confederatiei patronale Concordia si-au exprimat joi sustinerea pentru pilonul II de pensii si au tras un semnal de alarma privind riscurile pe termen lung pe care le implica modificarea cadrului actual de functionare a Pilonului II de pensii. Mesajele transmise astazi de cele doua asociatii se alatura avertismentelor transmise anterior de Camera de Comert Americana in Romania AmCham Romania) si de Consiliul investitorilor Straini FIC).

Asociatia COLECTIV GTG 3010 cere PROBE Guvernului, dupa ce Olguta Vasilescu a spus ca incendiul ar fi fost provocat de o MANA CRIMINALA

Asociatia Colectiv GTG 3010 protesteaza fata de afirmatiiile ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, care, joi, a declarat public faptul ca incendiul din clubul Colectiv din 30. 2015 ar fi fost provocat de o m.

Moldova vrea autostrada: Sute de masini sunt in drum spre Bucuresti pentru a cere Guvernului urgentarea proiectelor de infrastructura

Moldova cere autoritatilor contructia autostrazilor care sa scoata regiunea din izolare econommica. Sute de persoane au plecat intr-un mars monitorizat spre Bucuresti unde vin pentru a solicita o intrevedere.

Moldova vrea autostrada: Sute de masini au mers pe traseul Iasi- Bucuresti pentru a cere Guvernului sa scoata regiunea din izolare economica (FOTO)

UPDATE: Peste 250 de masini participa sambata la marsul de protest organizat pe traseul Iasi-Bucuresti, a declarat un participant la protest pentru news. ro. Politia nu le-a permis, insa, sa intre cu.

Comisia Europeana cere Guvernului Romniei sa le ramburseze cetatenilor taxa auto integral

Comisia Europeana ameninta autoritatile romane cu santiuni, intr-o procedura de infringement, pentru a le determina sa le ramburseze integral cetatenilor taxa auto.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2821 seconds )