Libnet.ro
UNICEF

01:05

ASPA: 11 masini si 32 de hingheri, pentru strangerea cainilor din Capitala.

România Liberă România Liberă,
ASPA: 11 masini si 32 de hingheri, pentru strangerea cainilor din Capitala.

11 masini cu 32 de hingheri, actioneaza in prezent in Bucuresti pentru strangerea cainilor fara stapan de pe domeniul public, dupa ce au fost semnate contracte cu trei din cele sapte firme care s-au prezentat la licitatia pentru acest serviciu, informeaza ASPA, conform Mediafax. Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA) a mai precizat ca prinderea unui caine costa 219 lei. ASPA a intensificat programul de prindere a canilor fara detinator din Bucuresti, se arata intr-un . continuă pe România Liberă

Primaria a rupt protocolul incheiat cu fundatia Vier Pfoten pentru sterilizarea cainilor: Suspendarea este ilegala

Autoritatea pentru Supravegherea Animalelor fara Stapan a suspendat protocolul pentru sterilizarea cainilor comunitari incheiata cu fundatia Vier Pfoten, cerand in acelasi timp ONG-urilor sa paraseasca.

Dresajul, solutia pentru problema cainilor fara stapan.

Angajatii Institutului de Cercetare a Interactiunii Om-Animal cred ca eutanasierea este acceptabila in anumite cazuri specifice. Cercetatorii si profesorii din mai multe universitati clujene au gasit o solutie ingenioasa pentru rezolva problema cainilor vagabonzi de pe strazile marilor orase din Romania. Acestia ar urma sa fie dresati, pentru fi astfel mai putini agresivi si mult mai usor adoptabili. Specialistii de la Institutul de Cercetare a Interactiunii Om-Animal, care reuneste .

Ce reglementari propune Oprescu pentru situatia cainilor fara stapan.

Primariul Municipiului Bucuresti, Sorin Oprescu, a propus Comisiei Juridice un set de amendamente prin care sa rezolve situatia cainilor fara stapan, potrivit unui comunicat de presa al Primariei Capitalei. Astfel, Oprescu doreste stabilirea unui set de reguli clare si a unui termen de sapte zile in care cainii fara detinator sa fie adoptati sau revendicati. Dupa acest termen, cainii vor fi eutanasiati. Citeste si Deputatii dezbat in comisii legea privind cainii fara stapan Totodata, edilul .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )