Libnet.ro
UNICEF

11:31

ASPA a ridicat alti doi maidanezi din zona unde a fost descoperit cadavrul femeii muscate

B1 B1,
ASPA a ridicat alti doi maidanezi din zona unde a fost descoperit cadavrul femeii muscate

Alti doi caini maidanezi au fost capturati, vineri, de hingherii din Bucuresti din zona unde a fost gasit joi cadavrul unei femei muscate de comunitari, potrivit coordonatorulASPA, Razvan Bancescu. Din. continuă pe B1

ASPA a capturat sapte maidanezi din zona unde a fost gasit cadavrul unei femei: Doi apartineau Asociatiei Cutu-Cutu

ReprezentantiiASPAau capturat, joi, sapte caini maidanezi din zona unde a fost gasit cadavrul unei femei ce prezenta muscaturi, gasit de dimineata intr-un parc bucurestean. Astfel, din cainii.

Doi romani morti si alti doi, raniti, intr-un accident in Italia.

Doi romani au murit, iar alti doi au fost grav raniti, vineri dimineata, dupa ce masina lor s-a ciocnit cu un camion, in apropriere de Venetia, informeaza Rai News. Citeste si: Un autocar care transporta imigranti romani a fost implicat intr-un accident, in Suedia Doi romani de 25 si 61 de ani au murit pe loc, in momentul coliziunii, air alti doi se afla in stare grava, la spital. Accidentul a avut loc pe Autostrada A4, care a fost inchisa timp de trei ore, pe sensul de mers spre Venetia, .

Doi romani au murit, iar alti doi sunt in stare grava dupa un accident produs in Italia

Doi romani si-au pierdut viata, iar alti doi au fost grav raniti dupa ce vehiculul cu care se deplasau a intrat in coliziune cu un camion, vineri dimineata, pe Autostrada A4 din Italia, informeaza site-ul.

Italia: Doi romani au murit, iar alti doi sunt in stare grava dupa un accident produs pe autostrada A4

Doi romani au murit, iar alti doi au fost grav raniti dupa ce masina cu care se deplasau a intrat in coliziune cu un camion, vineri dimineata, pe Autostrada A4 din Italia, in apropierea orasului.

Fetita de 5 ani, disparuta in judetul Brasov: Circa 100 de jandarmi si politisti o cauta pe copila in padurile din zona

O fetita de 5 ani a disparut, marti, intr-un sat de langa Fagaras. Copila este cautata de aproape 100 de jandarmi si politisti, carora li s-au alaturat si alti sateni din zona. Acestia spun ca nu.

Curtea Constitutionala germana confirma legalitatea schemei de bail-out din zona euro

Curtea Constitutionala din Germania a confirmat, ieri, legalitatea fondului de bail-out din zona euro, dupa o hotarare preliminara din 2012, care dadea unda verde crearii Mecanismului European de Stabilitate ESM).

Inflatia din zona euro incetineste

Inflatia anuala din zona euro a fost de 0,7% in luna februarie, fata de 0,8% in ianuarie, conform datelor modificate, anuntate ieri de Eurostat. in estimarea sa preliminara, oficiul de statistica anunta o inflatie de 0,8% in zona euro, in februarie.

O femeie a fost gasita moarta joi dimineata intr-un parc de langa Primaria Sector 2, zona Obor din Bucuresti. Cetatenii din zona spun ca femeia a fost muscata de caini

O femeie cu varsta si identitate necunoscuta a fost gasita moarta joi dimineata intr-un parc din zona Obor a Bucurestiului, parc aflat la cateva zeci de metri de Primaria Sectorului 2. Mai multi locuitori din zona, care au vazut cadavrul, au declarat pentru corespondentul HotNews. ro ca acesta era plin de muscaturi de caine, fata fiind desfigurata. Sursele din cadrul Politiei spun ca se va stabili cauza decesului dupa realizarea necropsiei. Reprezentantii Primariei Capitalei spun ca au capturat 7 maidanezi de la locul incidentului, din care doi fusesera adoptati de Asociatia Cutu-Cutu si unul - adoptat de o persoana fizica - Raluca Pahomi. Potrivit Primariei aceasta a adoptat 110 caini in ultimii 3 ani. UPDATE Ora 18. 40: Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei a declarat ca victima nu avea rani pe fata.

Doi tineri din Craiova, prinsi in flagrant in timp ce incercau sa vanda mercur

Doi tineri au fost prinsi de politisti, joi seara, in municipiul Craiova, in timp ce incercau sa vanda aproximativ doua kilograme de mercur cu suma de 1. 000 de euro, relateaza Mediafax. Cei.

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )