Libnet.ro
UNICEF

05:30

Associated Press: Lupta anticoruptie din Romania, intensificata gratie cruciadei femeilor din justitie

Antena3 Antena3,
Associated Press: Lupta anticoruptie din Romania, intensificata gratie cruciadei femeilor din justitie

Agentia Associated Press a publicat un amplu material despre feminizarea sistemului judiciar din Romania, care a permis aducerea in fata justitiei a unor persoane considerate pana in prezent intangibile in. continuă pe Antena3

Associated Press, despre lupta anticoruptie din Romania: Prima schimbare a adus-o Basescu. Aproape 10 ani mai tarziu, Kovesi se ia la tranta cu unii dintre cei mai puternici romani

Agentia de presa Associated Press a publicat, luni, un material despre Justitia din Romania. Corespondentul AP de la Bucuresti a analizat schimbarile aduse de femei in Justitia romaneasca, o lume care, pana.

Associated Press: Femeile-luptatoare aduc lumina justitiei in Romania post-sovietica

Corespondentul din Romania al agentiei Associated Press a publicat un material in care analizeaza schimbarile aduse de femei in Justitia romaneasca, o lume care, pana nu demult, era considerata a barbatilor. Laura Codruta Kovesi si Denisa Cristodor, procurorul care i-a trimis in judecata pe tortionarii Ion Ficior si Alexandru Visinescu, sunt cele deoua exemple de la care porneste articolul AP.

DNA castiga teren. Antreprenorii au incredere in lupta anticoruptie, nu si in institutiile bancare

Firmele din Romania cred ca mediul economic din tara noastra s-a imbunatatit in ultimul an, iar lupta anticoruptie le-a facilitat accesul la licitatii publice si la accesarea banilor.

Bucurestiul este lider in topul coruptiei locale din Romania

Bucurestiul este lider in topul coruptiei locale din Romania, potrivit unui studiu bazat pe condamnarile obtinute de procurorii DNA. Analiza, care vizeaza ultimii patru ani, arata ca in Capitala au fost 4,71.

Primul serial libanez din Romania, Pacatele inimii vine la Euforia TV!

Euforia TV va difuza, din 27 aprilie, in premiera absoluta, Pacatele inimii, primul serial libanez din Romania, de luni pana vineri, de la ora 21. Pacatele inimii este o coproductie.

Primul serial libanez din Romania, difuzat de Euforia TV! Iata despre ce este vorba!

Incepand cu data de 27 aprilie, postul Euforia TV va difuza primul serial libanez din Romania, Pacatele Inimii! Iata despre ce va fi vorba in aceasta telenovela! .

Cele mai cautate joburi de pe piata muncii din Romania sunt in vanzari, relatiile cu clientii si IT: Femeile se specializeaza in locuri de munca considerate in trecut masculine

Cele mai cautate joburi de pe piata muncii din Romania, dar si cele mai bine platite sunt in vanzari, relatiile cu clientii si IT, acestea fiind si cele mai bine platite. Se observa si o alta tendinta:.

Cea mai mica localitate din Romania, la secole distanta de Bucuresti

Harta iti arata ca intre capitala Romaniei si cea mai mica localitate din aceasta tara este o distanta de cateva sute de kilometri. Viata, in schimb, dovedeste ca secole despart comuna Ceru-Bacainti, din judetul Alba, de Bucuresti.

Egiptul a cumparat 60.000 de tone de grau din Romania

Egiptul a cumparat vineri 60. 000 de tone de grau romanesc de la traderul Nidera, pentru care a platit 13,38 milioane dolari, conform unui anunt postat pe site-ul Autoritatii Generale pentru Aprovizionare GASC) din Egipt.

Un inventator din Romania a fost premiat cu medalie de aur la Salonul International de Inventii de la Geneva pentru un dispozitiv de alimentare a autovehiculelor cu lichid de parbriz (VIDEO)

Un inventator din Deva, in varsta de 36 de ani, a fost premiat, sambata, cu medalie de aur la Salonul International de Inventii de la Geneva, pentru Good Fill- un dispozitiv cu ajutorul caruia soferii.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )