Libnet.ro
UNICEF

19:15

Astazi se da DECIZIA! Raman sau nu bunurile Tel Drum sechestrate

B1 B1,
Astazi se da DECIZIA! Raman sau nu bunurile Tel Drum sechestrate

Ridicarea sechestrului pe bunurile Tel Drum va fi judecata la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ), dupa ce comapania a depus contestatie pentru decizia din 17 ianuarie. Sechestrul a fost pus de DNA. continuă pe B1

Se da DECIZIA! Raman sau nu bunurile Tel Drum sechestrate

Ridicarea sechestrului pe bunurile Tel Drum va fi judecata la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ), dupa ce comapania a depus contestatie pentru decizia din 17 ianuarie. Sechestrul a fost pus de DNA pe.

Cererea companiei Tel Drum de ridicare a sechestrului, analizata de Curtea Suprema

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie analizeaza miercuri contestatia depusa de Tel Drum, prin care societatea cere ridicarea sechestrului pus de DNA pe bunurile si conturile companiei.

Carmen Dan: Am facut verificari in privinta contractelor Tel Drum si CJ Teleorman, am fost 10 ani consilier juridic la Consiliul Judetean

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat miercuri ca a facut parte din comisiile care s-au ocupat de contractele incheiate intre Tel Drum si Consiliul Judetean Teleorman, deoarece a fost consilier juridic la CJ Teleorman peste 10 ani, informeaza Agerpres.

BOMBA ANULUI! VICTORIE iN INSTANTA pentru Tel Drum! Ce SUMA uriasa trebuie sa PRIMEASCA firma

Tel Drum trebuie sa primeasca din partea primariei Saelelelor, din Teleorman, o suma de aproximativ 942 de mii de lei aproape 200 de mii de euro), cu tot cu penalitati de intarziere de la data scadentei de.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2095 seconds )