Libnet.ro
UNICEF

18:15

ASTAZI este adevaratul Black Friday. Iata ce se intampla in aceste momente la magazinele din SUA si Marea Britanie

Antena3 Antena3,
ASTAZI este adevaratul Black Friday. Iata ce se intampla in aceste momente la magazinele din SUA si Marea Britanie

Astazi este adevaratul Black Friday, iar luptele pe cele mai bune oferte au inceput deja in magazinele de peste ocean, dar si in Marea Britanie. Dupa mai bine de o luna in care au trait in cort, in fata. continuă pe Antena3

Adevaratul Black Friday 2014. Ce oferte pregatesc magazinele online

Adevaratul Black Friday este pe 28 noiembrie. Chiar daca prima runda de oferte a fost la data de 21 noiembrie sunt magazine care se aliniaza cu trendul de la nivel mondial si pregatesc oferte atragatoare. De la carti, cosmetice si imbracaminte pana la televizoare, telefoane si mobilier, pe toate le vei putea cumpara la preturi imbatabile.

VIDEO Batai pentru televizoare de Black Friday international

Adevaratul Black Friday are loc pe 28 noiembrie in toata lumea. in magazinele din strainatate, clientii s-au inghesuit, ba chiar s-au si batut pentru televizoare, asa cum am vazut in imaginile filmate azi.

28 noiembrie, inca o sansa la cumparaturi cu reduceri Black Friday 28 noiembrie, inca o sansa la cumparaturi cu reduceri Black Friday

Daca saptamana trecuta clientii au fost bombardati de oferte cu discounturi care mai de care mai interesante in cadrul promotiilor Black Friday, incepand de astazi si pana la finalul lunii o buna parte din magazinele online organizeaza al doilea val de reduceri sub aceasi titulatura.

Black Friday 2014: Super reduceri pe Steam la cele mai populare jocuri

Cu doar cateva zile inainte de celebrarea adevaratului Black Friday 2014, pe Steam gasiti deja niste reduceri importante la unele dintre cele mai bune jocuri. Trecand peste magazinele de la noi care celebreaza in fiecare an pe un criteriu arbitrar ziua de Black Friday, americanii se pregatesc intens in aceste zile pentru Vinerea Neagra de dupa Ziua Recunostintei. in conformitate cu aceasta traditie, cei de la Valve au dat drumul reducerilor semnificative la jocuri pe Steam printr-o campanie intitulata Steam [].

28 noiembrie, inca o sansa la cumparaturi cu reduceri Black Friday

Daca saptamana trecuta clientii au fost bombardati de oferte cu discounturi care mai de care mai interesante in cadrul promotiilor Black Friday, incepand de astazi si pana la finalul lunii o buna parte din magazinele online organizeaza al doilea val de reduceri sub aceasi titulatura.

eMAG e amendat in Bulgaria din cauza Black Friday 2013, dar poate avea castig de cauza

EMAG incheie o saptamana dificila. Dupa o pierdere de 260. 000 de euro in Romania, magazinul este amendat cu 380. 000 de euro in Bulgaria. O mare parte din cauza Black Friday 2013, potrivit bulgarilor. eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, activeaza si pe pietele din Bulgaria si Ungaria. in prima tara a incercat sa duca ideea Black Friday, dar se pare ca autoritatile de acolo nu au fost de acord cu promovarea pe care a facut-oeMAG evenimentului. Astfel, Consiliul [].

Mihai Patrascu, evoMag.ro, la WS 360: cati clienti noi pescuiesc magazinele online de Black Friday

Mihai Patrascu, CEO evoMag. ro, este invitatul emisiunii Wall-Street 360 de vineri, in saptamana dedicata Black Friday.

Replica NASA pentru Black Friday - BLACK HOLE FRIDAY

NASA a dus conceptul de Black Friday cu un pas mai departe si a publicat toata ziua, pe contul de Twitter, imagini si clipuri spectaculoase cu si despre gauri negre. Ideea BlackHoleFriday a inceput.

Black Friday pentru vacante: Unde puteti merge cu reduceri intre 50% si 80%

Black Friday este sarbatorita si in turism. Asa ca daca vrei sa-ti cumperi o vacanta la un pret bun, acum este momentul sa vanezi o oferta buna. Uite ce reduceri si pentru ce destinatii au agentiile de turism Perfect Tour, Christian Tour si Paralela 45.

Black Friday la RCSRDS: Cine isi muta numarul de mobil in reteaua Digi primeste 6 luni gratuite la abonamentul cu internet si minute nelimitate

RCSRDS a anuntat miercuri o oferta agresiva pentru atragerea de clienti din alte retele de telefonie mobila. Toti cei care aleg sa-si porteze numarul de telefon mobil in reteaua Digi vor primi 6 luni gratuite la abonamentul Optim Nelimitat, care la un tarif lunar de 10 euro include convorbiri nelimitate in orice retea si internet mobil nelimitat, in care primii 5 GB trafic sunt fara limitarea vitezei de pana la 21,6 Mbps. Oferta, denumita Black Friday Digi Mobil, este valabila in perioada 27 noiembrie-1 decembrie si include si posibilitatea cumpararii de smartphone-uri cu plata integrala sau in rate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )