Libnet.ro
UNICEF

00:07

Astazi ar fi implinit 57 de ani. Ce mesaj emotionant a transmis public fiul lui Marcel Toader

Playtech Playtech,
Astazi ar fi implinit 57 de ani. Ce mesaj emotionant a transmis public fiul lui Marcel Toader

Marcel Toader ar fi implinit azi varsta de 57 de ani. Din pacate, anul trecut s-a stins din viata. Ce mesaj emotionant a transmis public Maximilian, fiul regretatului afacerist? Mesajul emotionant al fiului lui Marcel Toader. Afaceristul ar fi implini 57 de ani Majoritatea oamenilor inca se bucura de noua energie adusa de anul 2020, . continuă pe Playtech

El este socrul lui Madalin Ionescu. Ce mesaj emotionant i-a transmis Cristina Siscanu tatalui ei

El este socrul fostului prezentator de televiziune Madalin Ionescu. Cristina Siscanu i-a transmis un mesaj emotionant tatalui ei. El e socrul lui Madalin Ionescu. Mesaj emotionant din partea Cristinei Siscanu Cristina Siscanu, sotia lui Madalin Ionescu, a postat o fotografie cu tatal ei, socrul fostului prezentator de televiziune, alaturi de un mesaj emotionant. Tata, sa .

Corina Cretu: Astazi se implinesc 13 ani de la aderarea Romaniei la UE. Mesajul fostului comisar european

Fostul comisar european Corina Cretu a amintit ca miercuri, 1 ianuarie, s-au implinit 13 ani de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. Actualul europarlamentar a subliniat insa ca in tot acest timp nu toate planurile initiale au fost realizate pe deplin, informeaza Mediafax.

Mirela de la Insula Iubirii este in culmea fericirii. Ce mesaj a transmis bruneta la inceput de 2020

Mirela de la Insula Iubirii terce printr-o perioada extrem de frumoasa din viata ei. Dupa multele esecuri si lectii importante de la viata, bruneta se poate bucura in sfarsit de liniste si fericirea mult dorita. Ce mesaj le-a trnsmis fanilor sai la inceput de an? Mirela de la Insula Iubirii, in culmea fericirii. Ce i-a .

Greta Thunberg a implinit 17 ani. Si-a petrecut ziua de nastere protestand

Activista pentru mediu Greta Thunberg a implinit vineri 17 ani. De ziua ei, a ramas fidela rutinei sale si a protestat in fata Parlamentului Suediei din Stockholm, in cadrul actiunilor saptamanale prin care solicita politicienilor sa adopte urgent masuri de limitare a efectelor schimbarilor climatice, potrivit DPA.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )