Libnet.ro
UNICEF

20:15

ASTAZI Legea carantinei intra in vigoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ASTAZI Legea carantinei intra in vigoare

Izolare conditionata, fara carantinarea bunurilor si sporuri salariale pentru detasarea personalului medical Legea privind instituirea unor masuri in domeniul sanatatii publice in situatii de risc epidemiologic si biologic - asa numita lege a carantinarii si izolarii - intra, astazi, in vigoare si ii permite Guvernului si autoritatilor locale sa detina instrumentele necesare in lupta pentru reducerea raspandirii noului coronavirus. De altfel, premierul Ludovic Orban a anuntat, ieri, ca este posibil ca astazi sa avem o sedinta de Guvern prin care membrii Executivului vor modifica hotararea adoptata saptamana trecuta cu privire la prelungirea cu inca 30 de zile a starii de alerta si vor introduce in actul respectiv masurile pe care le pot dispune in baza legii carantinarii si izolarii. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis a promulgat Legea carantinei si izolarii. De cand intra in vigoare si ce modificari aduce

Presedintele Klaus Iohannis a semnat sambata decretul pentru promulgarea Legii carantinei, a anuntat Administratia Prezidentiala. Legea care va da Guvernului din nou parghii legale sa blocheze externarile persoanelor infectate cu COVID-19 intra in vigoare de marti.

Legea carantinei obligatorii. Ce prevederi au fost anuntate

Legea carantinei si izolari a intrat in vigoare sambata, odata cu aparitia sa in Monitorul Oficial. Astfel, carantina va viza persoanele sanatoase, dar care au intrat in contact cu persoane infectate. Izolarea este obligatorie si va viza persoanele bolnave aceasta va fi posibila la domiciliu). De asemenea, persoanele asimptomaticie vor putea fi in continuare internate .

Cand va intra in vigoare Legea carantinei si izolarii

Guvernul are din nou parghiile pentru a reduce raspandirea SARS-CoV-2! Legea care priveste carantina, izolarea si internarea pacientilor cu noul coronavirus a fost publicata in Monitorul Oficial, iar de marti,.

Legea carantinei si izolarii. Persoanele care pot intra in tara fara sa stea in carantina

Dupa lungi dezbateri, legea privind carantina si izolarea a trecut de Parlament, intr-o forma diferita de cea trimisa de Guvern. Premierul Ludovic Orbana precizatca aceasta este suficienta pentru ca.

ULTIMA ORA. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea carantinei si izolarii

Legea privind carantina si izolarea a fost promulgata, sambata, de presedintele Klaus Iohannis. Dupa ce actul normativ va fi publicat in Monitorul Oficial, va incepe sa isi produca efectele.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )