Libnet.ro
UNICEF

01:05

ASTAZI, MAREA BRITANIE: May demisioneaza din functia de lider al Partidului Conservator

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ASTAZI, MAREA BRITANIE: May demisioneaza din functia de lider al Partidului Conservator

Premierul britanic Theresa May demisioneaza astazi oficial din functia de lider al Partidului Conservator, insa va ramane in functie pana cand succesorul sau va fi ales. continuă pe Ziarul Bursa

Mircea Draghici demisioneaza din functia de trezorier al PSD, Fifor devine purtator de cuvant al partidului

Mircea Draghici, unul dintre oamenii de incredere ai lui Liviu Dragnea, a demisionat din functia de trezorier al PSD, a anuntat presedintele executiv al partidului, Viorica Dancila.

Theresa May demisioneaza vineri in mod oficial din functia de lider al Partidului Conservator

Theresa May va demisiona vineri in mod oficial din functia de lider al Partidului Conservator, dar va ramane in functia de premier al Marii Britanii pana va fi ales succesorul sau, relateaza BBC.

Theresa May si-a dat oficial demisia din functia de lider al Partidului Conservator

Theresa May a demisionat vineri in mod oficial din functia de lider al Partidului Conservator, dar va ramane in functia de premier al Marii Britanii pana va fi ales succesorul sau. Anuntul a fost facut de Comitetul 1922.

Theresa May demisioneaza oficial vineri din functia de lider al Partidului Conservator

Theresa May demisioneaza, vineri, in mod oficial din functia de lider al Partidului Conservator, insa va ramane in functia de premier al Marii Britanii pana va fi ales succesorul sau. May si-a anuntat.

Ziua in care Theresa May demisioneaza

Theresa May va demisiona oficial vineri din functia de lider al Partidului Conservator si, implicit, din cea de prim-ministru, ca urmare a esecului ei de a convinge Camera Comunelor sa accepte acordul privind.

MAREA BRITANIE: Vanzarile Dacia au crescut cu peste 5% in mai

Vanzarile de masini noi in Marea Britanie au scazut cu 4,6% in mai, dupa decizia Guvernului de a reduce subventiile pentru vehiculele hibride plug-in reincarcabile), transmite Reuters.

Vanzarile Dacia au crescut in Marea Britanie. Care este motivul

Vanzarile de masini noi in Marea Britanie au scazut cu 3,1% in perioada ianuarie-mai 2019, dar cele ale marcii Dacia au crescut cu mai mult de 5% luna trecuta, a anuntat Asociatia Producatorilor si Comerciantilor de Automobile din Regatul Unit SMMT).

Motanul Larry a provocat probleme de securitate in timpul vizitei presedintelui Donald Trump in Marea Britanie

Larry, motanul care locuieste la Downing Street Nr. 10 din Londra - resedinta oficiala a prim-ministrilor britanici - a provocat probleme de securitate, marti, in timpul vizitei de stat a presedintelui american Donald Trump in Marea Britanie, relateaza Agerpres citand globalnews. ca.

O femeie de 37 de ani din Marea Britanie a murit dupa ce a refuzat tratamentul pentru cancer si a ales medicina alternativa si dieta vegana

Katie Britton-Jordan, o femeie de 37 de ani din Marea Britanie, diagnosticata in anul 2016 cu cancer la san, a murit la finalul lunii mai. Tanara era mama unei fetite in varsta de 5 ani. Cu toate ca medicii au avertizat-o ca risca sa moara daca nu urmeaza tratamentul conventional - mastectomie, chimioterapie si radioterapie - Katie Britton-Jordan a ales medicina alternativa si dieta vegana, crezand ca acestea o vor vindeca de boala.

Orasul fetelor, cartea celebrei scriitoare Elizabeth Gilbert, disponibila in Romania, la o zi de la lansarea editiei in limba engleza in SUA si Marea Britanie

Orasul fetelor, noua carte a celebrei scriitoare americane Elizabeth Gilbert, autoarea bestsellerului Mananca, roaga-te, iubeste, va fi disponibila de miercuri, 5 iunie in Romania, la numai o zi de la lansarea editiei in limba engleza in SUA si Marea Britanie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )