Libnet.ro
UNICEF

11:30

Astept din partea Ministerului Sanatatii o analiza exacta si un plan clar de masuri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Astept din partea Ministerului Sanatatii o analiza exacta si un plan clar de masuri

Ministerul Sanatatii extinde prelevarea testelor de sanitatie privind utilizarea dezinfectantilor *Sute de persoane au protestat vineri in Bucuresti, solicitand demisia ministrului Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu Presedintele Klaus Iohannis a anuntat vineri ca asteapta din partea Ministerului Sanatatii o analiza exacta si un plan clarde masuri de urgenta, dupa ce acesta a publicat lista cu spitalele in care au fost depistate probleme cu dezinfectantii. Crizele repetate din sistemul sanitar dovedesc inca o data ineficacitatea unor solutii partiale la problemele majore existente si impun interventia ferma din partea celor responsabili. Astept din partea Ministerului Sanatatii o analiza exacta si un plan clar de masuri de urgenta in acest caz cu privire la situatia din domeniul sanatatii, ca urmare a publicarii listei cu spitalele in care au fost depistate probleme cu dezinfectantii, a scris seful statului pe pagina sa de Facebook. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, reactie dupa publicarea listei celor 50 de spitale cu probleme: Astept din partea Ministerului Sanatatii o analiza exacta si un plan clar de masuri de urgenta

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a condamnat crizele repetate din sistemul sanitar. intr-un mesaj publicat pe contul sau de Facebook, acesta a transmis ca asteapta din partea.

Tariceanu: Institutia fundamentala democratica e supusa unor presiuni din partea Ministerului Public. Daca o sa slabim tot mai mult puterea Parlamentului, drumul catre un soi de formula de putere autoritara e deschis

Parlamentul este supus unor presiuni, atacuri si critici permanente din partea Ministerului Public, a acuzat Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, potrivit Agerpres. in momentul de fata.

Tariceanu: Parlamentul e supus unor presiuni permamente din partea Ministerului Public

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, vineri, la Suceava, ca Parlamentul este supus unor presiuni permanente din partea Ministerului Public.

Tariceanu: Parlamentul e supus unor presiuni permanente din partea Ministerului Public

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, vineri, la Suceava, ca Parlamentul este supus unor presiuni permanente din partea Ministerului Public.

Vopseaua se spala, protestul trece. O firma de salubrizare incearca sa curete petele rosii de pe treptele Ministerului Sanatatii (FOTO)

In urma protestului de astazi, din fata Ministerului Sanatatii, in care trei persoane imbracate ca niste doctoriau varsat vopsea rosie pe treptele institutie a ramas doar. culoarea.

''Am cerut Ministerului Sanatatii sa preleveze probe ale dezinfectantilor din toate spitalele din tara ''

Premierul Dacian Ciolos a cerut Ministerului Sanatatii MS) ca in cursul zilei de duminica sa asigure o prelevare de probe a dezinfectantilor folositi in toate spitalele din tara. Obiectivul este de a recapata increderea in produsele folosite pentru dezinfectie in spitale pentru ca de aici au aparut problemele zilele trecute. ) Vom testa produsele de dezinfectie. ) Pe de o parte concentratia produselor folosite pentru dezinfectie, asa numitele biocide, dar si eficacitatea lor. in cursul zilei de maine duminica - n. r. ) am cerut Ministerului Sanatatii sa se organizeze in asa fel incat sa asigure o prelevare de probe din toate spitalele, o prelevare de esantioane a produselor folosite acum pentru dezinfectie din toate spitalele, deci toate produsele, indiferent de provenienta lor, si din toate spitalele, a precizat Ciolos intr-o declaratie de presa la Palatul Victoria.

Spitalele din Slatina si Caracal, pe lista neagra a Ministerului Sanatatii. Probele de sanitatie au fost neconforme

Spitalul Judetean de Urgenta Slatina si Spitalul Municipal Caracal sunt pe lista celor 50 cu probleme, publicata in urma cu putin timp pe site-ul Ministerului Sanatatii. in 29 aprilie in spitale s-au efectuat teste de sanitatie pentru a se stabili eficienta produselor dezinfectante furnizate de firma Hexi Pharma, iar in cele doua cazuri au fost probe neconforme.

Scandalul dezinfectantilor: Cetatenii cer Ministerului Sanatatii lista spitalelor cu probleme

Aproximativ 400 de persoane au solicitat Ministerului Sanatatii, pana la ora 12. 00, lista spitalelor la care au fost descoperite probleme in ceea ce priveste solutiile dezinfectante, a precizat jurnalistul Catalin Tolontan.

Protest la Ministerului Sanatatii, intrarea institutiei a fost vopsita in rosu de manifestanti: Acesta e celebrul dezinfectant diluat de zece ori care curata perfect (VIDEO, FOTO)

Protest inedit in fata Ministerului Sanatatii! Un grup de persoane au nascocit o maniera nemaiintalnita de a manifesta impotriva masurilor luate de minister in ceea ce priveste.

Cornel Nistorescu, despre presupusa relatie dintre sefa DNA si directorul de la RCS RDS: Sunt in situatia de a o banui in niste conflicte de interese. Eu cred ca sunt necesare detalii suplimentare din partea doamnei Kovesi (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi raspunde atacurilor venite din partea jurnalistilor Antena 3 Mircea Badea si Mihai Gadea. Procurorul-sef al DNA a anuntat public ca va folosi toate caile legale pentru a respinge.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )