Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ma asteptam la mai multi candidati pentru sefia DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ma asteptam la mai multi candidati pentru sefia DNA

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat astazi seara, la Romania TV, ca se astepta la mai multi candidati pentur sefia DNA, apreciind ca cei patru care s-au inscris sunt oameni cu experienta, dar nu stie daca pozitiva sau negativa. continuă pe Ziarul Bursa

Toader, despre candidaturile depuse pentru sefia DNA: Ma asteptam la mai multi candidati

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, ca se astepta la mai multi candidati pentru functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Consideram inchisa perioada de.

Toader, despre sefia DNA: Ma asteptam la mai multi candidati. Sunt oameni cu experienta; nu stiu daca pozitiva, negativa

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat luni seara, la Romania TV, ca se astepta la mai multi candidati pentur sefia DNa, apreciibd ca cei patru care s-au inscris sunt oameni cu experienta, dar nu stie daca pozitiva sau negativa.

ATAC la Kovesi! Tudorel Toader explica de ce nu s-a inscris NIMENI la concursul pentru SEFIA DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a sustinut ca, in opinia sa, nimeni nu s-a inscris la concursul pentru sefia DNA deoarece procurorii cred ca numirea se va face ca pana acum, anume prin intelegere.

Tudorel Toader, despre dosarele depuse pentru sefia DNA: Ma asteptam la mai multi candidati. Oameni cu experienta, nu stiu daca pozitiva sau negativa

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a facut primele afirmatii dupa ce depunerea candidaturilor pentru sefia Directiei Nationale Anticoruptie DNA) s-a incheiat. Oficialul guvernamental a spus ca se.

Tudorel Toader, despre dosarele depuse pentru sefia DNA: Ma asteptam la mai multi candidati

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni seara, la Romania TV, ca se astepta la mai multi candidati pentru functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, adaugand ca procurorii cunosc cel mai bine nevoia de reformare a DNA.

Candidati controversati pentru sefia DNA

Candidati controversati pentru sefia DNA. Marea surpriza vine de la Parchetul General. Cristian Lazar, procurorul care a anchetat dosarul caselor lui Klaus Iohannis, vrea sa fie sef al DNA. in cursa s-au.

Fosta subalterna a lui Kovesi si-a depus candidatura pentru sefia DNA

Fosta subalterna a Laurei Codruta Kovesi, Florentina Mirica, si-a depus candidatura pentru sefia DNA. Este dovada clara ca o persoana absolut stearsa de la Judecatoria Buftea e adusa direct la.

Surse: Primul procuror care s-a inscris in cursa pentru sefia DNA

Surse judiciare vorbesc despre faptul ca doamna Elena Grecu, fost procuror general de Constanta, se va inscrie maine pentru sefia DNA. Stire in curs .

Toader, despre cei patru candidati la sefia DNA: Nu inseamna ca obligatoriu trebuie sa selectam pe unul dintre ei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni ca nu este obligatoriu sa desemneze pe unul dintre cei patru procurori inscrisi la selectia pentru sefia DNA, procedura putand fi reluata. Mai este o.

Ministrul Justitiei, despre cei patru candidati la sefia DNA: Toti sunt valorosi! Nu ma antepronunt

Ministerul Justitiei a facut publica luni dupa-amiaza lista finala a candidaturilor pentru sefia DNA, potrivit careia numarul celor inscrisi pentru ocuparea acestui post a ramas patru, conform datelor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )