Libnet.ro
UNICEF

18:00

Un asteroid va trece pe langa Pamant la cea mai mica distanta din ultimii 200 de ani

Playtech Playtech,
Un asteroid va trece pe langa Pamant la cea mai mica distanta din ultimii 200 de ani

Un asteroid destul de mareva treceaproape de Pamant in noaptea de 26 spre 27 ianuarie. Pentru a-ti da seama cam cat de mare este, specialistii i-au estimat diametrul la jumatate de kilometru, cam cat cinci terenuri de fotbal. Specialistii NASA afirma ca asteroidul2004 BL86, dupa cum a fost denumit, este primul care se apropie atat de []. continuă pe Playtech

FOTO VIDEO Cea mai spectaculoasa fotografie spatiala a anului prinde in cadru 48.000 de ani-lumina

NASA a publicat pe 5 ianuarie cea mai mare panorama a galaxiei Andromeda din istorie. E cea mai mare imagine compozita a galaxiei vecine.

Marius Copil la cea mai buna performanta din cariera intr-un turneu de Mare Slem

Ajuns in premiera pe tabloul principal la un turneu de Mare Slem, jucatorul Marius Copil a trecut marti de primul tur si obtine astfel cea mai mare performanta din cariera.

Tara noastra, cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din UE in luna noiembrie

Tara noastra a trecut de la cea mai semnificativa scadere a lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana, consemnata in luna octombrie comparativ cu luna precedenta, minus 5,4%, la cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii in luna noiembrie comparativ cu luna octombrie, 5,8%, arata datele prezentate ieri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Francul elvetian a devenit cea mai volatila moneda din lume

Francul elvetian a devenit cea mai volatila moneda din lume dupa fluctuatiile din ultimele zile, arata o analiza Bloomberg, citata de Mediafax. Francul a luat locul rublei, care a detinut acest loc in ultimul an.

Bloomberg: Francul elvetian a depasit rubla si a devenit cea mai volatila moneda din lume

Francul elvetian a depasit rubla, fluctuatiile sale devenind mai mari decat ale monedei ruse, care in ultimele 12 luni a fost cea mai volatila moneda din lume, relateaza Bloomberg. Anuntul bancii centrale a.

Cresterea ocuparii este cea mai buna politica pentru echilibrarea sistemului public de pensii

Cresterea ocuparii reprezinta cea mai buna politica pentru echilibrarea sistemului public de pensii si asigurarea unei pensii decente pentru persoanele asigurate in sistemul public, potrivit unui studiu realizat de Expert Forum, prezentat, azi, la o conferinta pe tema pensiilor private, de Suzana Dobre, director executiv al Expert Forum.

Eurostat: Avem a doua cea mai abrupta prabusire a constructiilor

Tara noastra s-a confruntat cu o scadere a productiei in constructii de 11,8% in trimestrul al III-lea al anului trecut, comparativ cu perioada similara din 2013, a doua cea mai abrupta prabusire a sectorului la nivelul Uniunii Europene, dupa Cipru -25,6%), a anuntat astazi Biroul european de statistica Eurostat.

Eurostat: Romania, a doua cea mai abrupta prabusire a constructiilor in trimestrul III din 2014

Romania a avut o scadere a productiei in constructii cu 11,8% in trimestrul al III-lea al anului 2014 comparativ cu aceeasi perioada a anului 2013, a doua cea mai abrupta prabusire a acestui sector din Uniunea Europeana, a informat luni Biroul european de statistica Eurostat. Potrivit sursei citate, in cadrul UE, doar Ciprul a avut o scadere mai adanca a productiei in constructii -25,6%), in trimestrul al III-lea al anului 2014, comparativ cu perioada similara a anului precedent.

Luni, 19 ianuarie, este cea mai deprimanta zi a anului, denumita si Blue Monday

Cea de-a treia zi de luni a anului, care in 2015 cade pe 19 ianuarie, este considerata a fi cea mai deprimanta zi din an. Aceasta este concluzia la care a ajuns psihologul britanic Cliff Arnall, care a creat o.

Luni, 19 ianuarie, cea mai deprimanta zi din 2015

Cea de-a treia zi de luni a anului, care in 2015 cade pe 19 ianuarie, este considerata a fi cea mai deprimanta zi, la aceasta concluzie ajungand un psiholog britanic care a creat o formula matematica pentru a identifica cele mai dificile momente ale anului, potrivit presei internationale, citate de Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )