Libnet.ro
UNICEF

05:00

Asteroidul care ar putea aduce sfarsitul lumii. Anuntul facut de NASA

Antena3 Antena3,
Asteroidul care ar putea aduce sfarsitul lumii. Anuntul facut de NASA

Un asteroid ar putea aduce sfarsitul lumii. Acest lucru s-ar putea intampla pe 22 septembrie 2135, dupa cum a anuntat NASA. Asteroidul Bennu ar putea lovi pamantul avand un impact energetic echivaland cu. continuă pe Antena3

Zamfir: Sfarsitul lumii - Episodul II

Reactiile la scrioarea deschisa a economistilor nu au intarziat sa apara. in timp ce clientii imprumutati in CHF au numit documentul noul ferpar facand referire la anuntul bancilor asemanator cu un ferpar ce facea referire la Legea darii in plata), deputatul PSD Liviu Plesoianu a scris, pe pagina sa de Facebook: Ca deputat PSD, primesc pe email o scrisoare prin care Bogdan Glavan, consilierul presedintelui PNL Ludovic Orban), imi spune ca initiativa legislativa a parlamentarului PNL Daniel Zamfir plafonarea dobanzilor la credite) e ingrozitoare si ma indeamna sa nu o votez.

Un ciclon cu praf saharian ar putea aduce ninsoare portocalie peste Romania

Un ciclon cu praf saharian va aduce ninsoare portocalie peste Romania, un fenomen mai rar intalnit produs de nisipul fin din Sahara care se intalneste cu actualul front atmospheric rece. Fenomenul se resimte.

Gimnasta Anca Surdu a abandonat Exatlon din cauza problemelor medicale. Anuntul facut de Cosmin Cernat FOTO

Inaintea probelor din ultima editie Exatlon, prezentatorul Cosmin Cernat a facut un anunt neasteptat pentru cei din fata micilor ecrane: Anca Surdu este nevoita sa paraseasca competitia din cauza unor probleme medicale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )