Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ad Astra acuza Ministerul Cercetarii ca aloca 36 de milioane de lei pentru o competitie de proiecte care nu respecta prevederile legale. Reactia ministrului

Adevărul Adevărul,
Ad Astra acuza Ministerul Cercetarii ca aloca 36 de milioane de lei pentru o competitie de proiecte care nu respecta prevederile legale. Reactia ministrului

Asociatia de cercetatori Ad Astra acuza Ministerul Cercetarii ca aloca 36 de milioane de lei pentru o competitie de proiecte care nu este legala. Printre nemultumirile celor de la Ad Astra se numara neincluderea dreptului la contestatie, dar si faptul ca nu sunt precizate criteriile in functie de care se acorda finantarea. in replica, ministrul Cercetarii Lucian Georgescu spune ca este posibil sa se fi strecurat greseli in ordinul emis. continuă pe Adevărul

Sistemul informatic al APIA, extins cu aproape 80 milioane lei

Extinderea si dezvoltarea sistemului informatic al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) va costa Ministerul Agriculturii aproape 80 milioane lei, finantarea investitiei urmand sa fie realizata din bugetul de stat prin Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Statul a luat cu imprumut inca 105 milioane lei pana in februarie 2019

Ministerul Finantelor a vandut vineri obligatiuni de stat in valoare de 105 milioane lei scadente in 25 februarie 2019, printr-o licitatie suplimentara la cea de joi, in care a luat cu imprumut 700 milioane lei 153,4 milioane euro) la un randament mediu in scadere la 1,21% pe an, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

A2 Impex a cumparat pentru 4,37 milioane lei participatia SIF Moldova la Chimcomplex

Compania A2 Impex, actionarul majoritar al Chimcomplex, a cumparat de pe Bursa Romana de Valori participatia SIF Moldova SIF2) la combinatul din Onesti, pentru 4,37 milioane lei, marindu-si participatia la Chimcomplex la 87,01%, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

MFP a imprumutat, ieri, circa 480 milioane lei, de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, luni, 479,6 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat pe 91 de luni, la un randament mediu de 3,46% pe an.

Complexul sportiv din Alexandria, amenajat cu 55,7 milioane de lei

Investitia este necesara, sustine ministrul Dezvoltarii, pentru ca stadionul sa poata gazdui meciurile de fotbal din Liga 1 Nationala si pentru obtinerea acreditarii UEFA pentru categoria 3. Stadionul va avea 5. 496 de locuri, 100 de locuri in parcare VIP si 36 de camere pentru cazarea sportivilor. Lucrarile vor fi gata peste 18 luni.

Banca Transilvania si-a majorat capitalul social cu 695 milioane lei

Banca Transilvania simbol bursier TLV) si-a majorat capitalul social pana la 4,34 miliarde lei, prin emisiunea a 695,38 milioane noi actiuni cu valoare nominala de un leu/actiune, se arata intr-un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Investitie de 11 milioane lei pentru modernizarea statiei de transformare Mircea Voda, pusa in functiune in 1979

E-Distributie Dobrogea a investit aproximativ 11 milioane de lei pentru modernizarea statiei de transformare Mircea Voda, care alimenteaza cu energie electrica, prin intermediul retelei de medie si joasa tensiune, peste 13. 000 de clienti din jumatatea vestica a municipiului Calarasi, atat agenti economici, cat si clienti casnici.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )