Libnet.ro
UNICEF

11:15

Astra Film Festival 2020 are loc in aer liber, la Sibiu, si in online

Hotnews Hotnews,
 Astra Film Festival 2020 are loc in aer liber, la Sibiu, si in online

Cineastii si iubitorii de film documentar se vor bucura si anul acesta de proiectiile oferite in cadrul Astra Film Festival. Editia 27 a festivalului se va desfasura in aer liber si online si va avea doua parti: Astra Film Festival Open Air 4-13 septembrie) si Astra Film Festival Online 16-25 octombrie). Formatul AFF 2020 pune in prim plan masurile de protectie necesare pentru ca festivalul sa ofere conditii de siguranta pentru participanti. continuă pe Hotnews

VIDEO Cum arata prima sala de clasa in aer liber din R. Moldova

Administratia unui gimnaziu din satul Ciuciuieni, raionul Singerei, se pregateste intens de 1 septembrie, ziua in care in R. Moldova se redeschid scolile si gradinitele, pentru prima oara de la inceputul pandemiei COVID-19. Astfel, pentru a petrece orele de clasa in siguranta, a fost construita prima sala de clasa in aer liber.

Opera Nationala Bucuresti continua seria de concerte in aer liber din cadrul Stagiunii Seri de Opera Estivale: Este un mozaic muzical. Vom interpreta piese din intreg repertoriul clasic (VIDEO)

Opera Nationala Bucuresti continua in weekend seria de concerte in aer liber din cadrul Stagiunii Seri de Opera Estivale. Accesul la concerte se va face cu minimum o ora inaintea evenimentului, iar biletele se.

45.000 de spectatori au vazut filme in aer liber la TIFF 2020

Cea de-a 19-a editie a Festivalului International de Film Transilvania s-a incheiat duminica, pe 9 a.

Admiterea altfel. Candidatii inscrisi la Facultatea de Stiinte Juridice au completat documentele in aer liber

Universitatea Dunarea de Jos din Galati inoveaza in derularea sesiunii Admitere 2020. in aceasta perioada dificila, in care este indicata pastrarea distantei sociale si evitarea pe cat posibil a aglomeratiei, comisiile de admitere au identificat solutii inedite si eficiente in reducerea riscurilor asociate pandemiei COVID-19.

Gala Tanarului Actor HOP are loc la Bucuresti

Gala Tanarului Actor HOP eveniment dedicat promovarii tinerilor actori este organizat pentru prima data in Bucuresti. Concursul se va desfasura in perioada 3-6 septembrie la Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti, in aer liber, in spatiul Amfiteatru.

Galicia si Insulele Canare restrictioneaza fumatul in aer liber, pe fondul noilor focare de COVID-19. Alte opt regiuni din Spania iau in calcul o asemenea masura

Galicia si Insulele Canare, doua comunitati autonome ale Spaniei, au restrictionat fumatul in spatii publice deschise in situatiile in care nu se poate garanta metinerea distantei fizice de doi metri intre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )