Libnet.ro
UNICEF

10:16

Astra Giurgiu - Corona Brasov, scor 3-0, in Liga I

B1 B1,
Astra Giurgiu - Corona Brasov, scor 3-0, in Liga I

Astra Giurgiu a obtinut victoria, vineri seara, pe teren propriu, in fata echipei Corona Brasov, scor 3-0. Golurile au fost marcate de Papp 42, De Amorim 81 si Matel 90+2. Meciul a fost arbitrat de Adrian. continuă pe B1

LIVE Liga 1 Sageata Navodari-FC Botosani (18:00) si Astra Giurgiu-Corona Brasov (20:30)

Campionatul se reia, vineri seara, in direct pe onlinesport. ro, cu urmatoarele doua jocuri, contand pentru etapa a XX-a a Ligii 1:Sageata Navodari-FC Botosani 18:00) si Astra Giurgiu-Corona Brasov 20:30). Intrati aici pentru a urmari, livetext, desfasurarea in timp real a acestor doua partide.

LIGA I Astra Giurgiu - Corona Brasov 3-o Papp a marcat la debutul pentru astrali

In prima etapa de la reluarea campionatului, Astra a castigat cu 3-0 jocul cu Corona Brasov si a ajuns-o pe Steaua in clasament.

Astra castiga muncit cu lanterna rosie a campionatului

Astra Giurgiu s-a impus in mod asteptat in fata lanternei rosii a campionatului, Corona Brasov, scor 3-0, pe fondul unei prestatii neconvingatoare a elevilor antrenati de Daniel Isaila. Paul Papp a revenit cu gol in Liga 1, iar De Amorim a rezolvat meciul cu cateva minute inainte de final. Nu la fel de inspirat a fost Denis Alibec, intrat in partea secunda, dupa ce a ratat singur cu Traian Marc. Tabela a fost inghetata de fundasul Alexandru Matel, gratie unei devieri nefericite a unui fundas advers.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )