Libnet.ro
UNICEF

05:00

Astra Giurgiu la un punct de primul titlu din istorie

Online Sport Online Sport,
Astra Giurgiu la un punct de primul titlu din istorie

Echipa Astra Giurgiu a castigat fara probleme, in deplasare, cu ASA Tg. Mures, scor 4-1, si mai are nevoie de un singur punct in urmatoarele doua etape pentru a obtine cel dintai titlu din istoria clubului. continuă pe Online Sport

Liga I: ASA Targu Mures - Astra Giurgiu 1-4 / Inca un pas spre titlu

Astra Giurgiu mai are nevoie de un punct in ultimele doua etape pentru a cuceri primul sau titlu de campioana a Romaniei la fotbal, dupa ce a invins-o pe ASA Targu Mures cu scorul de 4-1 1-0), luni seara, in deplasare, in etapa a opta din faza play-off a Ligii I.

Tenis: Andreea Mitu a obtinut primul titlu WTA din cariera fara sa joace. Adversara s-a retras inaintea meciului

Andreea Mitu a castigat, duminica, primul titlu WTA al carierei sale la proba de dublu a turneului WTA International de la Istanbul Turcia), impreuna cu turcoaica Ipek Soylu. Adversarele din finala,.

A fost lansat trailerul scurt al celui mai lung film din istorie. Trailerul dureaza sapte ore, filmul 30 de zile (VIDEO)

A fost lansat trailerul celui mai lung film din istoria cinematografiei care se intinde pe 30 de zile. Trailerul dureaza sapte ore, fiind a doua varianta scoasa de regizorul suedez, care a mai scos un trailer.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )