Libnet.ro
UNICEF

21:45

Astra Giurgiu, sanctionata de UEFA din cauza datoriilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Astra Giurgiu, sanctionata de UEFA din cauza datoriilor

Comisia de Control Financiar a Cluburilor CFCB) din cadrul Uniunii Asociatiilor Europene de Fotbal UEFA) a decis, astazi, sa sanctioneze clubul Astra Giurgiu din cauza datoriilor, arata sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Astra Giurgiu a fost sanctionata de UEFA din cauza datoriilor

Comisia de Control Financiar a Cluburilor CFCB) din cadrul UEFA a decis, vineri, sa sanctioneze clubul Astra Giurgiu cu retinerea temporara a banilor pe care gruparea patronata de Ioan Niculae urma sa ii.

Astra Giurgiu pe lista neagra la UEFA

Clubul Astra Giurgiu a fost inclus de Corpul de Control Financiar al UEFA pe o lista neagra alaturi de alte cinci echipe deoarece nu ar fi respectat politicile de fair-play financiar impuse pentru acest sezon al cupelor europene.

BILANT. 97 de persoane au murit in Mexic, din cauza furtunilor tropicale.

Cel putin 97 de persoane au murit din cauza intemperiilor care au lovit Mexicul de la sfarsitul saptamanii trecute, a anuntat joi coordonatorul national al protectiei civile, Luis Felipe Puente, citat de AFP, conform Mediafax. Citeste si TRAGEDIE in Mexic: Cel putin 21 de morti din cauza unei furtuni tropicale si a unui uragan La ora actuala numaram 97 de morti din cauza celor doua fenomene naturale, de pe coasta orientala si cea occidentala a tarii, a declarat Puente pentru postul de .

Trafic restrictionat in Bucuresti din cauza protestului sindicalistilor din transporturi

Traficul rutier va fi restrictionat, miercuri, in centrul Bucurestiului, din cauza protestului sindicalistilor din transporturi si servicii publice, relateaza Mediafax. Protestatarii or merge in mars din.

Trafic restrictionat in centrul Capitalei, din cauza protestului sindicalistilor din ...

Traficul rutier va fi restrictionat miercuri in centrul Capitalei, din cauza protestului sindicalistilor din transporturi si servicii publice, care vor merge in mars din Piata Victoriei pana in Piata Constitutiei, pe traseul Calea Victoriei, Bulevardul Natiunile Unite, Bulevardul Libertatii, transmite Mediafax. Protestul organizat de Federatia Sindicatelor din Transporturi, Transloc si Servicii Publice ATU - Romania, la care sunt anuntati aproximativ 4. 000 de sindicalisti, va incepe la ora .

Trafic restrictionat in centrul Capitalei, din cauza protestului sindicalistilor din transporturi

Traficul rutier va fi restrictionat miercuri in centrul Capitalei, din cauza protestului sindicalistilor din transporturi si servicii publice, care vor merge in mars din Piata Victoriei pana in Piata Constitutiei, pe traseul Calea Victoriei, Bulevardul.

Radio Guerrilla a ramas fara licente. CNA le-a retras din cauza demersurilor Realitatea Media de a le ceda pe bani. Mihaiu si Dobrovolschi: Vom participa la concursul de licenta

CNA a decis, joi, sa retraga licentele Radio Guerrilla, deoarece majoritatea membrilor Consiliului au considerat ca Realitatea Media SA, compania care detine aceste licente, incearca sa le instraineze pe bani, desi legea interzice acest lucru. Votul CNA a venit dupa discutii cu reprezentantii Realitatea Media, Radio Guerrilla si ai administratorului judiciar al Realitatea, pe tema licitatiei anuntate recent pentru vanzarea licentelor Guerrilla si a unui contract prin care acestea erau date in exploatare unei alte firme. Mihai Dobrovolschi si Liviu Mihaiu, reprezentantii Guerrilla la sedinta de azi a CNA, au spus ca daca se ajunge la retragerea licentei ei sunt interesati sa participe din nou la concurs, pentru a obtine o noua licenta.

VIDEO Radio Guerrilla a ramas fara licente. CNA le-a retras din cauza demersurilor Realitatea Media de a le ceda pe bani. Mihaiu si Dobrovolschi: Vom participa la concursul de licenta

CNA a decis, joi, sa retraga licentele Radio Guerrilla, deoarece majoritatea membrilor Consiliului au considerat ca Realitatea Media SA, compania care detine aceste licente, incearca sa le instraineze pe bani, desi legea interzice acest lucru. Votul CNA a venit dupa discutii cu reprezentantii Realitatea Media, Radio Guerrilla si ai administratorului judiciar al Realitatea, pe tema licitatiei anuntate recent pentru vanzarea licentelor Guerrilla si a unui contract prin care acestea erau date in exploatare unei alte firme. Mihai Dobrovolschi si Liviu Mihaiu, reprezentantii Guerrilla la sedinta de azi a CNA, au spus ca daca se ajunge la retragerea licentei ei sunt interesati sa participe din nou la concurs, pentru a obtine o noua licenta. UPDATE Radio Guerrilla transmite ascultatorilor, prin intermediul Facebook: Suntem hotarati sa continuam proiectul editorial. Si il vom continua, pentru ca peste 45 de zile ne vom prezenta la concursul pentru redobandirea licentelor.

Budapesta: Sute de persoane au fost evacuate din cauza unei scurgeri de gaze

In jur de 700 de locuitori ai Cartierului 4 din Budapesta au fost evacuati, joi, dupa ce un buldozer a avariat o conducta magistrala de gaze, a anuntat Autoritatea municipala pentru managementul dezastrelor pentru.

Doi fosti traderi ai JPMorgan, pusi sub acuzare din cauza unei fraude

Doi fosti traderi ai bancii americane JPMorgan au fost pusi sub acuzare, deoarece ar fi comis o frauda cu instrumente financiare in vederea ascunderii pierderilor din tranzactii inregistrate anul trecut, care au depasit 6,2 miliarde de dolari, conform Bloomberg.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )