Libnet.ro
UNICEF

14:45

Astra pierde derbiul european cu Petrolul

Online Sport Online Sport,
Astra pierde derbiul european cu Petrolul

Astra Giurgiu a suferit prima infrangere din acest sezon, 1-2 cu Petrolul pe teren propriu, pe fondul unui start neinspirat, cu doua goluri primite in primele 20 de minute si o decizie discutabila a arbitrului Ovidiu Hategan, care a dictat penalti la o interventie in careu a aparatorului Ben Youssef. continuă pe Online Sport

Astra pierde categoric in Tara Sfanta

Astra Giurgiu a pierdut prima mansa a confruntarii cu Maccabi Haifa, contand pentru playoff-ul Europa League, scor 2-0, la capatul unei partide in care israelienii au ratat un penalti prin Rayos, autorul golului de 1-0, plus multe alte ocazii. Prestatia elevilor antrenati de Daniel Isaila a lasat de dorit in multe momente, acestia incheindu-si evolutiafara sut pe spatiul portii lui Saranov.

Play-off Liga Europa: Astra pierde in deplasare, scor 0-2, cu Maccabi Haifa.

Astra Giurgiu a pierdut meciul cu Maccabi Haifa, din deplasare, contand pentru prima mansa a play-off-ului Ligii Europa. Giurgiuvenii au fost invinsi de israelieni cu scorul de 2-0, astfel ca sansele lor din returul de peste o saptamana sunt minime. Astra a fost dominata de Maccabi aproape pe tot parcursul meciului, giurgiuvenii incasand cate un gol in fiecare repriza. Pentru Maccabi au inscris Rayo, in minutul 30 si Turgeman, in minutul 61. Evreii au fost mai periculosi la fazele de atac, .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )