Libnet.ro
UNICEF

01:05

AstraZeneca anunta un vaccin impotriva Covid-19 eficient 70%

Adevărul Adevărul,
AstraZeneca anunta un vaccin impotriva Covid-19 eficient 70%

Vaccinul impotriva covid-19 dezvoltat de laboratorul AstraZeneca si Universitatea Oxford are o eficienta medie de 70%, anunta alianta luni intr-un comunicat, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Ungaria ar putea primi din China un milion de doze de vaccin impotriva coronavirusului

Ungaria ar putea primi din China pana la un milion de doze de vaccin impotriva coronavirusului, a declarat ieri ministrul ungar de externe, peter Szijjarto, dupa o convorbire telefonica cu omologul sau chinez, transmite Reuters.

AstraZeneca anunta ca vaccinul sau anti-coronavirus are o eficienta de circa 90%. Compania spune ca acesta este deja produs in 10 unitati din toata lumea. Vaccinul ar putea costa doar 2,5 euro in Europa

AstraZeneca a spus luni ca datele interimare ale studiilor clinice arata ca vaccinul sau contra noului coronavirus, dezvoltat impreuna cu Universitatea Oxford, poate avea o eficienta de circa 90% in cazul uneia dintre dozarile testate, fara efecte secundare serioase, transmite Reuters. Citeste si AstraZeneca va produce 200 de milioane de doze de vaccin anti-coronavirus pana la sfarsitul anului .

SUA: Pfizer a depus prima cerere de autorizare a unui vaccin impotriva Covid-19

La doar zece luni dupa secventierea noului coronavirus, grupul farmaceutic american Pfizer si partenerul sau german BioNTech au cerut vineri Agentiei Medicamentelor din Statele Unite FDA) sa isi autorizeze vaccinul impotriva bolii cauzate de virus, Covid-19, fiind primii producatori care au facut acest lucru in Statele Unite sau Europa, potrivit AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )