Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un astrolog renumit aduce acuzatii grave in cazul sotilor Maleon: Cazul Elodia a fost nimic pe langa acesta

Antena3 Antena3,
Un astrolog renumit aduce acuzatii grave in cazul sotilor Maleon: Cazul Elodia a fost nimic pe langa acesta

Dupa ce moartea sotilor Maleon a ingrozit o tara intreaga, apar de la ora la ora noi detalii. De data aceasta, un astrolog celebru a analizat pas cu pas acest caz si a adus acuzatii terifiante cu. continuă pe Antena3

Detalii CUTREMURATOARE de ULTIM MOMENT in cazul familiei Maleon! S-au SINUCIS in timp ce ... Cum erau iMBRACATI cei doi (FOTO)

Varianta unei maini criminale sau a unei premeditari in cazul sinuciderii sotilor Maleon sunt acum excluse, dar au aparut noi elemente in cadrul anchetei, scrie Ziarul de Iasi. Dar.

Informatii noi in cazul sinuciderii sotilor Maleon: motivul depresiei puternice a sotiei

Ce s-a intamplat exact in casa familiei Maleon in preajma Craciunului ramane in continuare un mister, insa noi informatii vin sa creioneze un posibil raspuns.

Noi detalii despre casnicia sotilor Maleon: Am fost invitata la o petrecere si i-am promis sotului meu ca ma intorc la 12 noaptea...

Moartea sotilor Anda si Bogdan Maleon din Iasi este in continuare anchetata, dupa ce cei doi au fost gasiti fara suflare in mansarda casei lor. Majoritatea mesajelor pe care Anda Maleon le posta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )