Libnet.ro
UNICEF

01:05

Astronomi: Cea mai mare stea din Univers va exploda

B1 B1,
Astronomi: Cea mai mare stea din Univers va exploda

Astronomii au anuntat ca steaua W26, cea mai mare din Univers, este pe moarte si va exploda in curand, relateaza Huffington Post. Aflata la aproximativ 16. 000 de ani lumina distanta de Pamant, in. continuă pe B1

Cea mai mare stea cunoscuta din univers se pregateste sa explodeze! Are un diametru de 3.000 de ori mai mare decat cel al Soarelui

Cea mai mare stea din Univers cunoscuta pana in prezent se pregateste sa moara, intrucat este pe cale sa explodeze, a anuntat miercuri o echipa internationala de astronomi, informeaza MEDIAFAX.

HCM Baia Mare obtine cea mai mare victorie din istorie, cu Hypo Viena

Vicecampioana Romaniei la handbal feminin, HCM Baia Mare a invins, sambata, pe teren propriu, formatia austriaca Hypo Viena, cu scorul de 24-23 8-12), in cea de-a treia partida din grupa A a Ligii Campionilor.

Oprescu: Nu stiu cati maidanezi sunt pe strazile Capitalei. Reteritorializarea, cea mai mare prostie

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a vorbit in emisiunea Dupa 20 de ani despre problema cainilor comunitari din Bucuresti, precizand ca nu stie numarul exact al acestora. Edilul a mai spus ca, probabil, reteritorializarea maidanezilor sterilizati a fost cea mai mare prostie si ca estimeaza ca in urmatoarele 18 luni problema maidanezilor va fi rezolvata.

Sorin Oprescu: Reteritorializarea cainilor a fost, probabil, cea mai mare prostie

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat duminica, in emisiunea Dupa 20 de ani de la Pro TV, ca reteritorializarea cainilor vagabonzi a fost, probabil, cea mai mare prostie dintre actiunile facute dupa discutiile cu ONG-urile, in vederea rezolvarii problemei maidanezilor.

Sorin Oprescu : reteritorializarea cainilor vagabonzi din Bucuresti - cea mai mare ...

Tot ce s-a intamplat in ultimii ani in Bucuresti cu asa-numita reteritorializare a cainilor fara stapan e vazut azi de primarul Capitalei drept cea mai mare prostie. Da, o prostie din cauza careia au suferit zeci de mii de oameni muscati de caini. Si mai ales Ionut Anghel, copilul de patru ani ucis de caini vagabonzi care fusesera, la randul lor, reteritorializati. asa se explica faptul ca unul din cainii din haita ucigasa apartinea unui ONG din Sectorul 6 al Capitalei. Cum altfel sa explici .

La Miercurea Ciuc s-au inregistrat minus 8 grade cea mai scazuta temperatura din tara

La Miercurea Ciuc s-au inregistrat, duminica dimineata, minus 8 grade, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura din tara, relateaza Agerpres. Potrivit lui Tanko Karoly, meteorologul de serviciu de la.

Premiera in justitie. Tribunalul Bihor detine performanta pentru cea mai rapida condamnare din Romania

Tribunalul Bihor detine performanta pentru cea mai rapida condamnare din Romania. Instanta s-a pronuntat in mai putin de o saptamana, in cazul subofiterului de la Politia Valea lui Mihai, prins in flagran.

Festivalul anual al Artelor. Vezi cel mai mare portret din lume, desenat pe un camp arat

Cel mai mare portret din lume a fost realizat la Belfast, in cadrul Festivalului anual al Artelor. Este vorba despre chipul unei fetite de 6 ani care a fost desenat pe un camp arat. Peste 30. 000 de tarusi, 2.

NOUL COD RUTIER: Care va fi amenda maxima si cea mai mare perioada de suspendare a permisului.

Amenda maxima pentru soferi va fi de 9. 600 de lei, potrivit proiectului de Cod Rutier adoptat miercuri de Guvern si publicat pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne MAI). Cea mai lunga perioada de suspendare a permisului de conducere va fi de doi ani. Pentru depasirea limitei de viteza cu 51 pana la 60 de kilometri pe ora se aplica amenzi cuprinse intre 9 si 20 de puncte de amenda, cuantumul fiind intre 720 si 1. 600 de lei. De asemenea, se suspenda permisul de conducere pentru 90 de .

Cea mai mare banca americana va plati DAUNE RECORD statului

Banca americana JPMorgan Chase este aproape de un acord cu autoritatile din SUA, urmand sa plateasca daune si amenzi record, in valoare totala de 13 miliarde de dolari, pentru stingerea anchetelor civile.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )