Libnet.ro
UNICEF

15:31

Astronomii au dat publicitatii cele mai frumoase fotografii ale anului 2013

Antena3 Antena3,
Astronomii au dat publicitatii cele mai frumoase fotografii ale anului 2013

Nu oricine are privilegiul de a vedea Pamantul de sus. Asa ca astronomii au dat publicitatii cele mai frumoase fotografii ale anului 2013 surprinse din satelit. Frumusetea acestor imagini ne-a facut sa. continuă pe Antena3

Astronomii au ramas fara cuvinte. Ce s-a vazut in aceste imagini, surprinse din satelit

Nu oricine are privilegiul de a vedea Pamantul de sus. Asa ca astronomii au dat publicitatii cele mai frumoase fotografii ale anului 2013 surprinse din satelit. Frumusetea acestor imagini ne-a facut sa.

Havok Physics va fi folosit de Ubisoft pentru cele mai noi titluri ale sale

Motorul de randare Havok Physics va fi folosit de Ubisoft in productia ultimelor jocuri, ca Assassins Creed IV Black Flag. Folosind acest motor de randare grafica, Ubisoft reuseste sa aduca un nivel mai ridicat de imersiune in lumea unuia dintre cele mai asteptate jocuri, Assassins Creed IV Black Flag. Assassins Creed IV Black Flag avea o multime de provocari legate de physics, iar Havok a fost instrumentul in rezolvarea acestora. in primul rand, era vorba de simularea ambarcatiunilor din secolul [].

Cele mai competitive orase ale viitorului: cum va sta Bucurestiul in 2025?

Singapore este considerat in prezent orasul cel mai competitiv din lume, peste New York si Londra, de catre Economist Intelligence Unit EIU). Cu toate acestea, pana in 2025, lumea va cunoaste modificari importante si noi orase vor deveni poli.

FOTO Cele mai frumoase orase de Sarbatori. Iasiul, iluminat festiv cu 1 milion de beculete

Municipalitatea din Iasi a anuntat o investitie de 600. 000 de lei pentru decorarea orasului cu ocazia sarbatorilor de iarna.

GALERIE FOTO Lumea in care traim, vazuta din spatiu. Cele mai frumoase fotografii de satelit realizate in 2013

In urma cu 41 de ani, pe 7 decembrie 1972, echipa Apollo 17 realiza cea mai faimoasa fotografie cu Pamantul vazut din spatiu. Cu numele de Margeaua Albastra, fotografia infatiseaza planeta noastra luminata in totalitate.

FOTO Lumea in care traim, vazuta din spatiu. Cele mai frumoase fotografii de satelit realizate in 2013

In urma cu 41 de ani, pe 7 decembrie 1972, echipa Apollo 17 realiza cea mai faimoasa fotografie cu Pamantul vazut din spatiu. Cu numele de Margeaua Albastra, fotografia infatiseaza planeta noastra luminata in totalitate.

Cele mai absurde fotografii de Craciun ale familiei Kardashian

An de an, in luna decembrie, membrii familiei Kardashian trimit apropiatilor o felicitare de Craciun, incercand astfel sa exprime adevaratul spirit al sarbatorilor de iarna. Si, bineinteles, pentru ei, spiritul sarbatorilor este reprezentat in mare parte de tinute spectaculoase si simboluri iluminati. Iata in continuare 11 dintre cele mai absurde carti postale trimise de familia Kardashian cu ocazia Craciunului.

Gigel Stirbu, cotat in PNL cu cele mai multe sanse la Ministerul Culturii. Se asteapta demisia lui Daniel Barbu / Vlad Nistor si Ben-Oni Ardelean, de asemenea in carti

Presedintele Comisiei de cultura din Camera Deputatilor, Gigel-Sorinel Stirbu, este cotat cu cele mai multe sanse in cadrul PNL pentru a prelua mandatul de ministru al Culturii, fiind asteptata demisia din functie a actualului ministru Daniel Barbu, au declarat pentru Mediafax surse din PNL. Potrivit unor surse HotNews. ro, alte nume vehiculate sunt cele ale deputatului Vlad Nistor si al senatorului Ben-Oni Ardelean. Vezi in articol cine este Gigel Stirbu.

Persoanele infectate cu HIV/SIDA, romii si persoanele cu dizabilitati sunt cele mai discriminate in Romania

Persoanele infectate cu HIV/SIDA, romii, persoanele cu dizabilitati si persoanele dependente de droguri sunt cele mai discriminate in Romania. Concluzia apartine sondajului de opinie Perceptii si atitudini privind discriminarea, comandat de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii si realizat de catre IRES. Pe de alta parte, cea mai mica toleranta se inregistreaza fata de persoanele cu o alta orientare sexuala decat a majoritatii: 60% dintre respondenti nu ar accepta ca o persoana care nu este heterosexuala sa faca parte din familie si nici sa le fie prieten. Vezi in articol rezultatele integrale ale sondajului.

Gigel Stirbu, cotat in PNL cu cele mai multe sanse la Ministerul Culturii. Se asteapta demisia lui Daniel Barbu

Presedintele Comisiei de cultura din Camera Deputatilor, Gigel-Sorinel Stirbu, este cotat cu cele mai multe sanse in cadrul PNL pentru a prelua mandatul de ministru al Culturii, fiind asteptata demisia din functie a actualului ministru Daniel Barbu, au declarat pentru Mediafax surse din PNL. Potrivit unor surse HotNews. ro, un alt nume vehiculat este cel al senatorului liberal Ben-Oni Ardelean.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )