Libnet.ro
UNICEF

05:15

Asus lanseaza noul ZenBook Flip S. Primele impresii despre ecranul OLED 4K al acestuia

Adevărul Adevărul,
Asus lanseaza noul ZenBook Flip S. Primele impresii despre ecranul OLED 4K al acestuia

Asus a anuntat astazi noul ZenBook Flip S, un model mai performant al lui ZenBook Flip, pe care l-am testat si noi in ultimele saptamani. continuă pe Adevărul

Tily Niculae, primele declaratii despre divort: Totul a durat o saptamana

Actrita Tily Nicolae avea sa dezvaluie ca ea a fost chiar in pragul divortului, dupa ce intre ea si sotul ei se produsese un mare gol. Aceasta s-a interest ce inseamna si ce presupune o asemenea decizie. Tily Niculae, primele declaratii despre divort Tily Niculae a povestit o situatie din viata ei, despre care nimeni .

Inna, primele declaratii despre sarcina si copil: E momentul

Inna este una dintre cantaretele preferate de milioane de romani de pretudindeni, fiind un model demn de urmat pentru multe femei. Hiturile ei sunt ascultate si fredonate in intreaga lume, iar succesul pare sa o pandeasca la fiecare pas. in ciuda aparentelor care o urca pe un piedestal, Inna este o femeie cu suflet de .

ZenBook Flip S UX371 un laptop usor, compact si performant, cu ecran OLED 4K rabatabil la 360 de grade

Laptopurile au evoluat de-a lungul timpului in diverse forme, ajungand astazi la un design general acceptat de utilizatori. Daca forma nu lasa loc de surprize, tehnologia de la interior poate fi foarte diferita de la un model la altul, determinand performantele generale ale portabilului. Notebook-urile ASUS au castigat o pozitie dominanta pe piata noastra, fiind apreciate de romani atat pentru performanta, cat si pentru designul inovator.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )