Libnet.ro
UNICEF

19:00

Atac armat la o biserca, in timpul slujbei. Preotul si mai multe persoane au fost omorate

Antena3 Antena3,
Atac armat la o biserca, in timpul slujbei. Preotul si mai multe persoane au fost omorate

Cel putin cinci persoane au fost ucise, inclusiv un preot, in urma unui atac asupra unei biserici din Burkina Faso. Victimele au fost impuscate duminica, dupa ce mai multi barbati inarmati au intrat in. continuă pe Antena3

Atac armat la o sinagoga, in timpul slujbei. O persoana a murit, iar altele sunt grav ranite

Cel putin patru persoane au fost ranite dupa ce un barbat a deschis o sinagoga in San Diego, au declarat autoritatile din sudul orasului California. Stire in curs.

Atac armat intr-o sinagoga din California

O persoana si-a pierdut viata si alte trei au fost ranite sambata intr-un atac armat in sinagoga Chabad de Poway, la nord de San Diego, a informat primarul acestui oras din sudul statului american California,.

Atac terorist care viza serviciile de securitate, dejucat in Franta / Mai multe persoane au fost arestate

Mai multe persoane, inclusiv un minor, au fost arestate de autoritatile franceze, fiind suspectate ca planuiau un atac terorist care viza agenti ai serviciilor de securitate, a anuntat, luni, Parchetul din Paris, potrivit Le Figaro.

VIDEO Mai multe masini au tras pe dreapta pe DN 1, in Comarnic, din cauza grindinei

Mai multe masini s-au oprit, duminica, pe DN 1, in zona localitatii Comarnic, din cauza grindinei, relateaza Mediafax. Meteorologii au emis avertizari ca in cea mai mare parte a tarii vor fi perioade de instabilitate in prima zi de Paste.

Tulcea: Incendiu de vegetatie pe zece hectare care risca sa cuprinda doua pensiuni; pompierii au intervenit mai multe ore

Pompierii din Tulcea au intervenit mai multe ore, in noaptea de joi spre vineri, pentru lichidarea unui incendiu de vegetatie uscata si stuf care risca sa cuprinda doua pensiuni. Incendiul s-a manifestat pe zece hectare, iar pompierii au fost nevoiti sa treaca Dunarea cu o barca, flacarile manifestandu-se pe malul opus al bratului Sfantu Gheorghe.

Alexander Galitsky, Almaz Capital: Inainte de a ne prezenta un pitch, companiile trebuie sa invete cat mai multe despre noi. De obicei, alegem 3-4 pe an

Pe 28 mai, in cadrul South East Europe Tech Tour 2019, cele mai promitatoare startup-uri de tehnologie din Romania, Croatia, Ungaria, Republica Moldova, Slovacia, Slovenia si Ucraina se aduna la Bucuresti pentru a se intalni cu investitori.

Eurostat: Sunt de sapte ori mai multe femei decat barbati in UE care traiesc singure cu copiii

Statisticile Eurostat spun ca cifra femeilor care traiesc singure cu copiii este de sapte ori mai mare decat cea a barbatilor, ca numarul femeilor il depaseste pe cel al barbatilor, iar satisfactia asupra vietii este similara la ambele categorii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2652 seconds )