Libnet.ro
UNICEF

14:30

Atac armat la un concert din Statele Unite. Sunt mai multe victime

Antena3 Antena3,
Atac armat la un concert din Statele Unite. Sunt mai multe victime

S-au tras focuri de armala concertul rap din centrul Atlantei, Statele Unite, dupa ce doi oameni au urcat pe scena in pauza dintre reprezentatiile artistilor. Politia a anuntat ca cele doua. continuă pe Antena3

Romii care au socat locuitorii unui oras din Statele Unite, dati afara pentru neplata chiriilor: Au lasat datorii de peste 500.000 de dolari

Cele 60 de familii de romi din Romania care au inchiriat apartamente in orasul american California n-au platit chiriile sau utilitatile, au distrus locuintele si au fost dati afara, lasand datorii de 500. 000 de dolari. Mai multi romi au fost dati in judecata in Statele Unite.

RT anunta ca s-a inregistrat drept agent extern in Statele Unite

Televiziunea RT, controlata de statul rus, a confirmat luni ca s-a pliat in fata exigentelor autoritatilor americane si s-a inregistrat drept agent extern in Statele Unite, o cerere la care Moscova a promis ca va replica, scrie AFP.

Putin: Statele Unite vor sa perturbe alegerile prezidentiale din Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin a sugerat joi ca Statele Unite ar putea perturba urmatoarele alegeri prezidentiale din Rusia, in semn de raspuns la presupusa ingerinta a Kremlinului in scrutinul american din 7 noiembrie anul trecut.

Fostii sefi ai serviciilor secrete americane ii raspund lui Trump: Este intimidat de Putin

Doi fosti sefi ai serviciilor americane de informatii s-au aratat ingrijorati duminica de faptul ca Donald Trump ar putea fi manipulat de Vladimir Putin, aceste reactii intervenind a doua zi de la declaratia liderului de la Casa Alba precum ca omologul sau de la Kremlin este sincer cand spune ca nu s-a amestecat in alegerile prezidentiale de anul trecut din Statele Unite.

Trump sustine ca Putin i-a spus ca Rusia nu s-a amestecat in campania electorala din SUA. Partea rusa neaga ca subiectul ar fi fost abordat

Presedintele SUA Donald Trump a declarat sambata ca liderul rus Vladimir Putin, cu care s-a intalnit de trei ori cu ocazia participarii la Summitul APEC, i-a transmis ca Rusia nu s-a implicat in campania electorala prezidentiala din Statele Unite.

Milioane de romani tremura la gandul ca le vor scadea salariile din 2018. Care sunt efectele imediate ale revolutiei fiscale

Milioane de romani tremura la gandul ca patronii le vor scadea salariile incepand de anul viitor. Peste 80% din firmele din Romania nu vor mai putea sa-si deduca investitiile sau.

Coreea de Nord anunta cea mai grava criza. Statele Unite au un comportament agresiv haotic

Regimul din Coreea de Nord, condus de Kim Jong-Un, a semnalat Natiunilor Unite ca Administratia Donald Trump a generat cea mai grava criza prin exercitii militare in cursul carora au adus.

Unirea Romaniei cu Statele Unite ale Americii

De o vreme ma preocupa solutiile la problema romaneasca. M-am saturat sa tot aud formule defetiste si fataliste privitoarea la imuabila fortuna romaneasca. Am schitat in cateva texte anterioare modalitati de a rezolva diferite insolubilemioritice. Am intarziat insa destul de mult in a scrie textul de fata care isi doreste sa propuna una dintre cele mai grandioase idei de salvare a Romaniei:.

Donald Trump a facut bilantul vizitei sale la Beijing: Am avut intalniri foarte productive, nu invinovatesc China ca a profitat de Statele Unite

Presedintele american Donald Trump a facut bilantul vizitei sale in China, subliniind ca intalnirile avute cu omologul sau chinez Xi Jinping au fost foarte productive, mai ales in problemele legate de schimburile comerciale si programul nuclear al Coreei de Nord.

Ce a aparut pe trunchiurile mai multor copaci dintr-o padure din Vrancea. Oamenii sunt contrariati

Unul dintre cei mai mari importatori-exportatori de cherestea din Europa a cumparat in urma cu mai multi ani aproximativ 1. 000 de hectare de padure in comuna Vintileasca. Peter Forssel, presedintele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )