Libnet.ro
UNICEF

17:45

Atac armat in fata unei scoli din Austria. Un elev a fost ranit

Antena3 Antena3,
 Atac armat in fata unei scoli din Austria. Un elev a fost ranit

Un elev a fost ranit intr-un atac armat in fata unei scoli din Austria, dupa ce un tanar a deschis focul in orasul Mistelbach. Autorul atacului este un austriac de 18 ani. Acesta s-a predat politiei. continuă pe Antena3

Tavanul unei scoli din Alba s-a prabusit ca la cutremur Putea fi un carnagiu

Imagini socante de la o scoala din judetul Alba. Tavanul unei sali de sport in care se antreneaza zeci de copii s-a prabusit ca dupa un cutremur. Din fericire, in momentul in care tavanul a cazut,.

Un nou atac armat la un liceu din California. Cel putin o persoana a fost ranita

Cel putin o persoana a fost ranita intr-un liceu din California unde politia a intervenit dupa ce a fost anuntata ca s-au inregistrat tiruri de arma, a relatat postul american de televiziune CBS citand.

Atac armat in sud-vestul Australiei. Sapte morti, dintre care patru copii

Patru copii si trei adulti au fost gasiti vineri morti prin impuscare la o ferma din sud-vestul Australiei, un incident care a declansat o unda de soc in comunitatea locala, relateaza dpa. Politia.

Atac armat. Sunt zeci de morti si de raniti

Bilantul atacurilor comise miercuri de militanti ai organizatiei Stat Islamic SI) si de talibani impotriva a doua sectii de politie din capitala afgana Kabul este de 16 morti, printre care 10 civili, si 28 de.

Reactia MAE dupa accidentul cumplit din Austria in care au fost implicati opt romani

Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul Ambasadei Romaniei la Viena, a anuntat ca se ocupa cu prioritate de cazul cetatenilor romani implicati in accidentul rutier produs vineri in Austria. Se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )