Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atac armat intr-un mall din Copenhaga: Cel putin doua persoane au fost ranite

Hotnews Hotnews,
 Atac armat intr-un mall din Copenhaga: Cel putin doua persoane au fost ranite

Un individ ramas neidentificat a deschis focul, marti seara, intr-un centru comercial situat la periferia orasului danez Copenhaga, ranind cel putin doua persoane, afirma surse citate de presa daneza. continuă pe Hotnews

Un economist dat in urmarire internationala dupa ce a deturnat aproape 1 miliard de dolari a fost retinut intr-un mall din Brasov: Acesta s-a dat singur de gol depunand actele pentru a se casatori (VIDEO)

Rafael Garay, celebrul economist din Chile care a disparut in septembrie cu 920 de milioane de dolari, a fost prins intr-un centru comercial din Brasov. Barbatul care era urmarit international a fost.

Patru explozii au avut loc intr-un supermarket din Myanmar. Nu au fost victime.

Intr-un supermarket din Yangon, cel mai mare oras din Myanmar, s-au auzit duminica seara patru explozii. Acestea au provocat pagube, dar fara sa faca victime-morti sau raniti, a anuntat Ministerul Informatiilor din aceasta tara, citat de cotidianul Indian Express.

Atentat sinucigas intr-o moschee din Afganistan. 27 de morti si cel putin 35 de raniti

Cel putin 27 de oameni au murit si 35 au fost raniti luni intr-o moschee siita din Kabul, dupa ce un atacator sinucigas s-a aruncat in aer in mijlocul credinciosilor, a informat politia din Kabul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )