Libnet.ro
UNICEF

12:45

Atac armat intr-o biserica din SUA. Un barbat a intrat in timpul slujbei si a deschis focul: Cel putin 27 de morti

Antena3 Antena3,
Atac armat intr-o biserica din SUA. Un barbat a intrat in timpul slujbei si a deschis focul: Cel putin 27 de morti

Update: Cel putin 27 de oameni au murit, duminica, dupa ce un individ a deschis focul intr-o biserica din statul american Texas, iar atacatorul a fost ucis de catre ofiterii Politiei locale, informeaza BBC. continuă pe Antena3

Atac armat intr-o biserica din SUA. Un barbat a intrat in timpul slujbei si a deschis focul

Un barbat inarmat a deschis focul intr-o biserica din Texas, in timpul slujbei de duminica, fiind raportate mai multe victime. Atacul a avut loc la Prima BisericaBaptista din Sutherland.

Atac armat intr-o biserica din SUA. Un barbat a intrat in timpul slujbei si a deschis focul: Cel putin 27 de morti si peste 20 de raniti

Update: Cel putin 27 de oameni au murit, duminica, dupa ce un individ a deschis focul intr-o biserica din statul american Texas, iar atacatorul a fost ucis de catre ofiterii Politiei locale, informeaza BBC.

VIDEO Un nou atac armat in SUA. Printre victime s-ar afla si un copil de doi ani

Un nou atac armat socheaza SUA. De data aceasta, atacul a avut loc intr-o biserica baptisa din Texas. Atacul a avut loc in Shutterland Sprigns din statul Texas, SUA.

Mai multe persoane au fost ucise intr-un atac armat in Texas

Un barbat inarmata deschis focul intr-o biserica din sudul statuluiamerican Texas. Mai multe persoaneau fost ucise sau ranite in urmaataculuiarmat, scrie presa locala, citata de.

Atac armat intr-un magazin din SUA. Doi morti si un ranit

Un atac armat s-a produs, miercuri seara, intr-o suburbie a orasului Denver din statul Colorado SUA).

Atac armat in Oslo. Un tanar a deschis focul in centrul orasului

Atac armat in Norvegia. Un tanar in varsta de 20 de ani a deschis focul in centrul orasului Oslo. Barbatul care avea in mana o arma de foc a fost retinut de politie.

VIDEO Atac armat la o biserica baptista din Texas. Cel putin 27 de persoane au murit si peste 20 au fost ranite

Un barbat a deschis focul intr-o biserica baptista din Sutherland Springs, Texas, duminica, relateaza presa americana, care mentioneaza ca in atac au murit mai multe persoane.

VIDEO Atac armat la o biserica baptista din Texas. Cel putin 26 de persoane au murit si peste 20 au fost ranite

Un barbat a deschis focul intr-o biserica baptista din Sutherland Springs, Texas, duminica, relateaza presa americana, care mentioneaza ca in atac au murit mai multe persoane.

Atac armat la o biserica baptista din Texas; mai multe persoane au murit

Un barbat a deschis astazi focul intr-o biserica baptista din Sutherland Springs, Texas, relateaza presa americana, care mentioneaza ca in atac au murit mai multe persoane.

VIDEO Atac armat la o biserica baptista din Texas: 26 de morti si 20 de raniti

Un barbat a deschis focul intr-o biserica baptista din Sutherland Springs, Texas, duminica, ucigand 26 de persoane si ranind alte 20, anunta AFP. Autoritatile locale au anuntat ca atacatorul a fost impuscat. Potrivit unui martor, printre victimele atacului se numara si un copil de doi ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )