Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atac armat intr-un liceu din Texas. Ce se va intampla cu pustiul de 17 ani care a facut 23 de victime

Antena3 Antena3,
Atac armat intr-un liceu din Texas. Ce se va intampla cu pustiul de 17 ani care a facut 23 de victime

Cei doi politisti care au intervenit in timpul atacului de vineri soldat cu zece morti intr-un liceu din statul american Texas au facut ce au putut, a declarat seful acestora, intr-o conferinta de presa,. continuă pe Antena3

Atac armat intr-un liceu din Texas. Sunt multiple victime

Mai multe persoane au fost ranite vineri dupa ce un atacator a deschis focul intr-un liceu din Texas, au anuntat autoritatile, care au precizat ca situatia este sub control, relateaza AFP. S-a.

Atac armat intr-un liceu din Texas. Cel putin 10 morti si mai multi raniti

Mai multe persoane au fost ranite vineri dupa ce un atacator a deschis focul intr-un liceu din Texas, au anuntat autoritatile, care au precizat ca situatia este sub control, relateaza AFP. S-a.

UPDATE SUA: Atac armat ntr-un liceu din Texas / Cel putin 8 morti

Mai multe persoane au fost ucise vineri dimineata dupa ce o persoana a deschis focul intr-un liceu din Texas, anunta televiziunile americane de stiri, scrie AFP, care adauga ca presedintele Donald Trump a avertizat ca ne putem astepta la vesti proaste.

UPDATE SUA: Atac armat ntr-un liceu din Texas / Cel putin 10 morti

Mai multe persoane au fost ucise vineri dimineata dupa ce o persoana a deschis focul intr-un liceu din Texas, anunta televiziunile americane de stiri, scrie AFP, care adauga ca presedintele Donald Trump a avertizat ca ne putem astepta la vesti proaste. UPDATE 22:48Suspectul a folosit doua arme detinute in mod legal de tatal sau: o pusca si un 38-revolver.

Atac armat la un liceu din Texas: Zece persoane si-au pierdut viata si alte zece au fost ranite

Zece persoane si-au pierdut viata si alte zece au fost ranite vineri in atacul armat la un liceu din orasul Santa Fe, in Texas, a informat guvernatorul acestui stat, Greg Abbott, scrie AFP.

Atac armat la o scoala din Texas

Mai multe persoane au fost ucise ieri dupa ce un individ inarmat a deschis focul intr-un liceu din Texas, au relatat posturi de televiziune, in timp ce presedintele Donald Trump a atras atentia ca ne putem astepta la vesti proaste, relateaza AFP.

Primarul din Dallas critica Congresul american dupa atacul armat la un liceu din Texas: Scutiti-ne de gnduri si rugaciuni si faceti-va treaba

Primarul democrat din Dallas, Mike Rawling, a criticat Congresul american in urma atacului armat de la o scoala din Santa Fe soldat cu 10 morti, scrie CNN, citat de News. ro.

Atac armat la o scoala din Texas

Un atacator a ranit mai multe persoane la un liceu din Santa Fe, Texas intr-un nou atac armat din SUA, scrie Reuters.

Atac armat la o scoala din Texas: 10 persoane au fost ucise. Dispozitive explozibile gasite in liceu

Zece persoane au fost ucise in urma unui atac armat la o scoala din Santa Fe, Texas, relateaza presa americana. Politia a intervenit la fata locului si l-a retinut pe atacator.

Atac armat la o scoala din Texas: cel putin opt persoane au fost ucise

Cel putin opt persoane au fost ucise in urma unui atac armat la o scoala din Santa Fe, Texas, relateaza presa americana. Politia a intervenit la fata locului si l-a retinut pe atacator.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )