Libnet.ro
UNICEF

23:30

Atac armat la o petrecere de copii in Mexic: Cel putin 11 persoane au fost ucise

Adevărul Adevărul,
Atac armat la o petrecere de copii in Mexic: Cel putin 11 persoane au fost ucise

Autoritatile mexicane au anuntat joi noaptea ca 11 persoane si-au pierdut viata, dupa ce mai multi barbati inarmati si mascati au luat cu asalt o petrecere pentru copii din localitatea Tizayuca, situata in regiunea Hidalgo, transmite BBC. continuă pe Adevărul

Autoritatile mexicane anunta ca 11 persoane au murit, in urma unui atac armat la o petrecere pentru copii din Tizayuca

Autoritatile mexicane au anuntat joi noaptea ca 11 persoane si-au pierdut viata, dupa ce mai multi barbati inarmati si mascati au luat cu asalt o petrecere pentru copii din localitatea Tizayuca, situata in regiunea Hidalgo, transmite BBC.

Atac armat la o petrecere pentru copii. Peste unsprezece persoane si-au pierdut viata

Un atac armat a avut loc la o petrecere pentru copii din Mexic. Peste 11 persoane si-au pierdut viata, dupa ce mai multi barbati inarmati au luat cu asalt o petrecere din localitatea Tizayuca, situata.

ATAC ARMAT pe Taramul Sfant: Trei persoane ranite la Ierusalim

Trei israelieni au fost raniti vineri dimineata intr-un atac armat la Ierusalim, doi dintre acestia fiind in stare critica, potrivit Reuters, citat de Hot News. Atacatorii au fost lichidati de.

Grecia vrea cel putin 400 de milioane de euro pentru operatorul de gazoducte DESFA

Autoritatile elene se asteapta ca potentialii investitori sa ofere cel putin 400 de milioane de euro pentru pachetul majoritar de actiuni de la operatorul retelei de gazoducte, DESFA, a declarat, ieri, ministrul elen al Energiei, George Stathakis, transmite Reuters, conform Agerpres.

Cel putin 12 raniti, dupa ce un pod s-a prabusit

Cel putin 12 persoane au fost ranite dupa ce un pod aflat in constructie s-a prabusit in orasul suedez Ludvika, informeaza Reuters. Mai multi muncitori au ramas initial prinsi sub.

Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov: Aratati-mi cel putin un fapt ca Rusia s-a amestecat in alegerile din SUA

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a solicitat, miercuri, sa i se arate cel putin un fapt care sa dovedeasca amestecul Moscovei in alegerile prezidentiale din 2016 din Statele Unite.

Un militar american, judecat dupa ce a jurat credinta ISIS si a amenintat cu un atac armat

Un militar american din Hawaii a jurat credinta organizatiei teroriste Statul Islamic, a ajutat la cumpararea unei drone pentru a fi folosita impotriva fortelor americane si a declarat ca vrea sa isi foloseasca pusca pentru a ucide numeroase persoane, a anuntat FBI citat de Associated Press.

Promo-LEX:Sevciuk poate fi tras la raspundere pentru comiterea a cel putin trei infractiuni

Fostul lider de la Tiraspol, Evghenii Sevciuk, poate fi tras la raspundere penala pentru comiterea a cel putin trei infractiuni, sustin expertii Asociatiei Promo-LEX. intr-o analiza efectuata, acestia mentioneaza ca Sevciuk ar putea fi cercetat pentru uzurparea puterii de stat, dar si pentru organizarea unei formatiuni paramilitare ilegale sau participarea la ea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )