Libnet.ro
UNICEF

13:15

Atac armat la o scoala din Brazilia. Mai multi elevi au murit

Antena3 Antena3,
Atac armat la o scoala din Brazilia. Mai multi elevi au murit

Cel putin cinci elevi au fost ucisi la o scoala din Brazilia, aflata in statul Sao Paulo, declara politia. Un adult a fost ucis, de asemenea, in atac Din primele informatii, doi adolescenti inarmati. continuă pe Antena3

Atac armat la o scoala din Brazilia. Cel putin cinci copii si un adult au murit

Cel putin opt persoane au murit la o scoala din Sao Paulo, Brazilia, dupa ce doi tineri au fost vazuti intrand in cladire si deschizand focul, miercuri dimineata, potrivit postului TV Globo, citat de Reuters.

COPII executati intr-un atac ARMAT facut asupra a doua scoli primare invecinate (VIDEO)

Cel putin opt persoane au fost ucise la o scoala primara din orasul brazilian Sao Paulo, in urma unui atac armat efectuat de doi tineri, miercuri, relateaza Reuters. Potrivit politiei, citatade.

Atac armat intr-un club din Mexic! Cel putin 15 persoane au murit

Cel putin 15 oameni au murit dupa ce au fost impuscati intr-un club din centrul Mexicului, au declarat procurorii. Alte patru persoane, trei barbati si o femeie au suferit leziuni, potrivit purtatorului de.

Tot mai multi romani, in pericol la locul de munca! Ce avertizeaza specialistii

Petrecem mai mult timp la serviciu decat acasa, plecam dimineata si ne intoarcem seara. Uneori, orele petrecute la locul de munca ajung sa ne imbolnavesca, fie din cauza stresului, al sedentarismului sau al ac.

Senatorul USR Dan Lungu: Bani mai multi pentru personalitatile culturale, sportive si stiintifice (VIDEO)

Dupa interventia reusita din 2017, senatorul USR Dan Lungu revine cu problema corelarii indemnizatiilor de merit ale personalitatilor din domeniul artei, stiintei si sportului cu salariul minim brut. in urma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )