Libnet.ro
UNICEF

01:06

Atac armat in Statele Unite! Cel putin cinci oameni au fost ucisi

Antena3 Antena3,
Atac armat in Statele Unite! Cel putin cinci oameni au fost ucisi

Un barbat inarmat a ucis cinci persoane, printre care si sotia sa, la Bakersfield, California, dupa care s-a sinucis, transmite AFP. Avem sase persoane decedate. Una este suspectul si cinci alte victime, a in. continuă pe Antena3

Grecia: Cel putin sapte oameni au fost raniti dupa ce o parte din faleza stancoasa s-au prabusit peste plaja Navagio din Zakynthos

Cel putin sapte oameni au fost raniti joi, dupa ce o parte din faleza stancoasa s-a prabusit pe plaja Navagio din insula greceasca Zakynthos, potrivit autoritatilor citate de Reuters.

O masina a intrat in multime. Cel putin trei oameni au murit

O masina a intrat in multime intr-o piata din Hengyang, China, iar trei oameni au murit. Alti 43 au fost raniti. Totul s-a intamplat in timpul unui eveniment la care se dansa, piata fiind plina de.

Atac ARMAT in Libia: Patru persoane de la sediul Companiei Nationale de petrol au murit

Patru persoane au murit in urma unui atac armat asupra companiei National Oil Corporation din Tripoli, Libia. Doua din persoanele decedate sunt angajati ai companiei, in timp ce celelalti doi oameni sunt doi.

Cel putin opt morti si 35 de raniti intr-un atac sinucigas in Afganistan

Cel putin opt persoane au fost ucise si alte 35 ranite intr-un atac sinucigas ce a avut loc marti impotriva unor manifestanti in apropiere de Jalalabad, in estul Afganistanului, au indicat responsabili ai.

Zeci de locatari ai unui bloc turn au fost evacuati dupa un incendiu. Cel putin sase oameni au ajuns la spital

Circa 60 de locatari ai unui bloc turn din orasul Petrila au fost evacuati, joi seara, in urma unui incendiu produs la etajul sapte al cladirii. Doua femei si doi copii au ajuns in spital.

Statele Unite ale Americii ameninta Curtea Penala Internationala de la Haga cu sanctiuni

Statele Unite ale Americii, prin vocea Consilierului pentru securitate nationala, John Bolton, au adoptat astazi o pozitie extrem de critica fata de Curtea Penala Internationala CPI) de la Haga, pe care o avertizeaza cu sanctiuni daca judecatorii acesteia vor insista pe investigarea presupuselor crime de razboi comise de militari americani in Afganistan.

Administratia Trump a inchis misiunea diplomatica palestiniana din Statele Unite

Statele Unite au decis inchiderea misiunii diplomatice palestiniene de la Washington, intr-o noua actiune a presedintelui Donald Trump impotriva Palestinei, a declarat luni un oficial citat de AFP.

Hackerul Guccifer poate fi extradat in Statele Unite

Hackerul roman Guccifer, pe numele sau real Lazar Marcel Lehel, poate fi extradat in Statele Unite ale Americii pentru a executa pedeapsa de patru ani si patru luni de inchisoare. Decizia a fost luata luni de.

Statele Unite ameninta cu impunerea de sanctiuni mpotriva Curtii Penale Internationale

Statele Unite iau in considerare impunerea de sanctiuni impotriva Curtii Penale Internationale ICC), daca aceasta va continua persecutarea americanilor, a declarat John Bolton, consilierul prezidential american pentru Siguranta Nationala, citat de BBC, precizeaza Mediafax.

in cel mult cinci ani, BVB va deveni piata emergenta

Ovidiu Dumitrescu, Tradeville: Investitiile la bursa trebuie sa devina un fenomen de masa, decat unul de nisa, cum este acum Piata noastra de capital, catalogata in prezent drept piata de frontiera, va accede, in cel mult cinci ani, in categoria celor emergente, estimaza brokerii activi la Bursa de Valori Bucuresti BVB), consultati de Ziarul BURSA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )