Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atac armat la Strasbourg: Eurodeputati romni blocati n Parlamentul European din cauza atacului armat

Hotnews Hotnews,
 Atac armat la Strasbourg: Eurodeputati romni blocati n Parlamentul European din cauza atacului armat

Mai multi europarlamentari romani sunt blocati in cladirea Parlamentului European din Strasbourg din cauza atacului armat de marti seara. Printre acestia se numara Cristian Preda, Ioan Mircea Pascu si Victor Bostinaru. impuscaturi in centrul Strasburgului. Parlamentul European a fost inchis; nu intra si nu iese nimeni. in interior continua sedintele. Eu sunt in plen si voi vorbi imediat in dezbaterea despre buget, scrie Siegfried Muresan pe Facebook. continuă pe Hotnews

Atac armat la Strasbourg. O persoana a murit si trei au fost ranite

Un atac armat a avut loc in Strasbourg, in una din pietele de Craciun din oras fiind trase mai multe focuri de arma. O persoana ar fi murit si alte trei au fost ranite, potrivit rapoartelor preliminare.

VIDEO Atac armat la Strasbourg. Cel putin o persoana a murit si 6 au fost ranite. Atacatorul inca nu a fost prins

Un atac armat a avut loc in Strasbourg, in una din pietele de Craciun din oras fiind trase mai multe focuri de arma. O persoana ar fi murit si alte sase au fost ranite, potrivit rapoartelor preliminare, scriu Reuters si BBC.

UPDATE VIDEO Atac armat la Strasbourg. Cel putin 4 persoane au murit si 11 au fost ranite. Atacatorul inca nu a fost prins

Un atac armat a avut loc in Strasbourg, in una din pietele de Craciun din oras fiind trase mai multe focuri de arma. Patru persoane au murit si alte 11 au fost ranite, potrivit Reuters si BBC.

UPDATE VIDEO Atac armat la Strasbourg. Cel putin 3 persoane au murit si mai multe au fost ranite. Atacatorul inca nu a fost prins

Un atac armat a avut loc in Strasbourg, in una din pietele de Craciun din oras fiind trase mai multe focuri de arma. 3 persoane au murit si alte 12 au fost ranite, potrivit ministrului francez de Interne Christophe Castaner, citat de Le Figaro si Le Parisien.

VIDEO Atac armat la Targul de Craciun de la Strasbourg. Cel putin doua persoane au murit si 11 au fost ranite. Atacatorul inca nu a fost prins

Un atac armat a avut loc in Strasbourg, in una din pietele de Craciun din oras fiind trase mai multe focuri de arma. Doua persoane au murit si alte 11 au fost ranite, potrivit ministrului francez de Interne, citat de Reuters si BBC.

Atac armat la Strasbourg!Sediul Parlamentului European a fost inchis

Un atac armat a avut loc, marti seara, in centrul orasului Strasbourg, din Franta. Potrivit presei locale, cel putin doua persoane au murit, iar alte 11au fost ranite. Sediul Parlamentului European din.

Atac armat la Strasbourg. Atacatorul ar avea legaturi cu grupari radicale / Europarlamentari romani, blocati in sediul Parlamentului European (VIDEO)

UPDATE: Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a condamnat cu fermitate atacul: Gandurile mele sunt alaturi de victimele atacului armat de la Strasbourg, pe care in condamn cu mare fermitate.

Parlamentul European a votat masiv pentru admiterea Romaniei in spatiul Schengen

Parlamentul European a aprobat marti o rezolutie prin care se cere admiterea fara intarziere a Romaniei si Bulgariei in zona Schengen, raportul fiind aprobat cu o larga majoritate de catre europarlamentari. Rezolutia a fost aprobata cu 514 de voturi pentru, 107 impotriva si 38 de abtineri.

Parlamentul European a votat o rezolutie pentru acceptarea, fara ntrziere, a Romniei si Bulgariei n Shengen

Parlamentul European a aprobat marti o rezolutie prin care se cere admiterea fara intarziere a Romaniei si Bulgariei in zona Schengen, raportul fiind aprobat cu o larga majoritate de catre europarlamentari, transmite Mediafax.

Parlamentul European a votat o rezolutie pentru acceptarea, fara ntrziere, a Romniei si Bulgariei n Schengen

Parlamentul European a aprobat marti o rezolutie prin care se cere admiterea fara intarziere a Romaniei si Bulgariei in zona Schengen, raportul fiind aprobat cu o larga majoritate de catre europarlamentari, transmite Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )