Libnet.ro
UNICEF

07:15

Atac la Barcelona. Ce povesteste un roman despre atmosfera din oras, in urma atacului din zona turistica La Rambla

România Liberă România Liberă,
Atac la Barcelona. Ce povesteste un roman despre atmosfera din oras, in urma atacului din zona turistica La Rambla

Ariel Constantinof, un blogger roman aflat in Barcelona, povesteste, pe pagina sa de Facebook, despre atmosfera din Barcelona, dupa atacul terorist produs in zona turisitica La Rambla. continuă pe România Liberă

Sabin Orcan, despre atacul din Barcelona: Spania nu este straina de astfel de incidente. Ca turist nu ai cum sa te aperi

Directorul editorial al ziarului Romania Libera, Sabin Orcan, discuta, la postul de televiziune B1 Tv, despre atentatul din Barcelona, produs, joi dipa-amiaza, cand o furgoneta a intrat in pietonii aflati in zona turistica La Rambla.

Detalii socante despre tragedia din Branesti. Ce spun rudele femeii care s-a aruncat in fata trenului (VIDEO)

Noi informatii socante despre tragedia din Branesti. Femeia care s-a sinucis impreuna cu cei trei copii era insarcinata si suferea de depresie, informeaza B1 TV. in plus, aceasta mai pierduse.

ATAC Barcelona - Ministrul de Interne confirma bilantul victimelor: 13 morti si 50 de raniti

Ministrul de Interne spaniol, Joaquim Forn a condamnat pe contul sau deTwitter atacul produs pe strada La Rambla din Barcelona si a confirmat ca bilantul mortilor este de 13 morti si peste 50 de raniti,.

ATAC Barcelona - Ministrul de Interne confirma bilantul victimelor: 13 morti si 100 de raniti

UPDATE: Bilantul ranitilor a ajuns la 100 de persoane. Ministrul de Interne spaniol, Joaquim Forn a condamnat pe contul sau deTwitter atacul produs pe strada La Rambla din Barcelona si a confirmat ca.

Liviu Dragnea, despre activitatile din timpul liber. Joaca Angry Birds si se uita la seriale

Se stie faptul ca Liviu Dragnea este pasionat de pescuit, dovezile fiind pozele pe care le-a tot postat pe retelele sociale, si de tenis, despre care povesteste cu fiecare ocazie. Pe langa acestea, liderul PS.

Surse: Ministrul Tudorel Toader l-a reclamat pe procurorul general Augustin Lazar la Inspectia Judiciara, pentru ca nu vrea sa dea Comisiei de ancheta documente despre alegerile din 2009

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a decis, miercuri, dupa discutia cu procurorul general Augustin Lazar, sa sesizeze Inspectia Judiciara in legatura cu furnizarea de documente despre ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, au declarat surse din Ministerul Justitiei.

Predictia unui numerolog, despre eclipsa din 21 august: Sfarsitul e aproape

O noua predictiei despre sfarsitul lumii ar veni de aceasta data de la faraonii egipteni. David Meade este un numerolog crestin ce a sustinut ca a spart un cod secret din Marea Piramida din Giza, care.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )