Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atac cibernetic in Marea Britanie. Activitatea spitalelor a fost afectata

Antena3 Antena3,
Atac cibernetic in Marea Britanie. Activitatea spitalelor a fost afectata

Spitalele din Londra, Blackburn, Nottingham, Cumbria si Hertfordshire au fost grav afectate, dupa un atac cibernetic. Potrivit BBC, printre cei afectati se numara si SpitalulEast and North Hertfordshire. continuă pe Antena3

UPDATE SRI: O tentativa de atac cibernetic asupra unei institutii guvernamentale a fost dejucata. Actiunea a fost desfasurata probabil de gruparea Fancy Bear

Centrul National Cyberint, aflat in coordonarea SRI, a reusit sa contracareze o tentativa de atac cibernetic la adresa unei institutii guvernamentale din Romania, informeaza Serviciul, anuntul venind dupa ce o publicatie straina a scris ca MAE romana a fost tinta unui atac tip phishing.

Europa sub ATAC cibernetic: Si Telecom Portugalia a fost vizata de un atac informatic, similar celor din Spania si Marea Britanie. Mana arabilor?

Telecom Portugalia a fost vizata vineri de un atac informatic, dar serviciile sale nu au fost afectate, a declarat o purtatoare de cuvant a companiei citata de Reuters si preluata de News. ro. Atacul vine.

Spitalele din Marea Britanie, vizate de un atac cibernetic. Serviciul National de Sanatate anunta ca ia masuri

Spitalele din Marea Britanie au fost vizate, vineri, de un atac cibernetic, in urma caruia au fost nevoite sa anuleze programari si sa redirectioneze urgentele. Astfel, Serviciul National de Securitate NHS) a anuntat ca ia masuri.

Spitale din Marea Britanie, tinta unui masiv atac informatic. Cazurile de urgenta, redirectionate / Companii din Spania, de asemenea atacate de hackeri

Mai multe spitale din Marea Britanie au anuntat ca au fost nevoite sa redirectioneze urgentele, vineri, dupa un presupus atac cibernetic la nivel national, transmite Reuters. Anterior in cursul zilei de vineri, guvernul din Spania a avertizat ca un numar mare de companii au fost atacate de hackeri. Telecom Portugalia a fost vizata de un atac informatic, similar celor din Spania si Marea Britanie .

Atacuri informatice de proportii ce au vizat spitale din Marea Britanie si companii din Spania si Portugalia/ Theresa May: Este un atac international, mai multe tari au fost afectate

Mai multe spitale din Marea Britanie au anuntat ca au fost nevoite sa redirectioneze urgentele, vineri, dupa un presupus atac cibernetic la nivel national, transmite Reuters. Anterior in cursul zilei de vineri, guvernul din Spania a avertizat ca un numar mare de companii au fost atacate de hackeri. Si Telecom Portugalia a fost vizata de un atac informatic, similar celor din Spania si Marea Britanie.

Atacuri informatice de proportii asupra a numeroase spitale din Marea Britanie si companii din Spania si Portugalia/ Theresa May: Este un atac international, mai multe tari au fost afectate

Mai multe spitale din Marea Britanie au anuntat ca au fost nevoite sa redirectioneze urgentele, vineri, dupa un presupus atac cibernetic la nivel national, transmite Reuters. Anterior in cursul zilei de vineri, guvernul din Spania a avertizat ca un numar mare de companii au fost atacate de hackeri. Si Telecom Portugalia a fost vizata de un atac informatic, similar celor din Spania si Marea Britanie.

Spitale din Marea Britanie, tinta unui masiv atac informatic

Mai multe spitale din Marea Britanie au anuntat ca au fost nevoite sa redirectioneze urgentele, vineri, dupa un presupus atac cibernetic la nivel national, transmite Reuters. 15: Centrul national pentru securitate cibernetica informeaza ca este la curent cu incidentul informatic si lucreaza cu spitalele si politia pentru a investiga situatia, scrie Reuters.

SRI: A fost contracarata o tentativa de atac cibernetic la adresa unei institutii guvernamentale din Romania

Serviciul Roman de Informatii transmite ca o tentativa de atac cibernetic derulata, cel mai probabil, de entitatea asociata grupului de criminalitate cibernetica APT28 / Fancy Bear, a fost contracarata de Ce.

Grupul care ar fi responsabil pentru tentativa de atac cibernetic asupra MAE este cunoscut sub numele de Fancy Bear. Hackerii ar fi finantati de armata Rusiei

Fancy Bear, grupul despre care se crede ca a efectuat o tentativa de atac cibernetic asupra unei institutii guvernamentale din Romania, ar fi comis, de-a lungul anilor, mai multe atacuri. Mai mult, surse din serviciile secrete americane sustin ca acesta ar fi finantat de Armata Federatiei Ruse.

in ultimele 24 de ore, au avut loc atacuri cibernetice in zeci de tari. Ministerul roman de Externe si spitalele din Marea Britanie, printre institutiile publice vizate. Theresa May: Atacul a fost unul international

Zeci de tari, printre care Statele Unite, Marea Britanie, China, Rusia si Spania, au fost vizate, in ultimele 24 de ore, de atacuri cibernetice, care au avut ca tinta, in special, sistemele informatice ale institutiilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )