Libnet.ro
UNICEF

19:45

Atac cibernetic la singura institutie din Romania care gestioneaza 1 miliard de euro fonduri UE

Antena3 Antena3,
Atac cibernetic la singura institutie din Romania care gestioneaza 1 miliard de euro fonduri UE

Pagina web a singurei entitati juridice din Romania care administreaza peste 1 miliard de euro din fonduri europene, asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara ADI) pentru instrumentul financiar Investitii. continuă pe Antena3

INEDIT! Primul oras din Romania care ii lasa pe cetateni sa decida pe ce proiecte vor fi cheltuiti banii din taxe si impozite (FOTO)

In Cluj Napocacetatenii vor putea sa aleaga, incepand cu anul viitor, pe ce se vor duce banii din taxe si impozite. Pana in prezent, au fost depuse 60 de proiecte inteligente, me.

Al doilea oras din Romania care ar putea avea metrou in viitorul apropiat

Nicolae Robu, primarul Timisoarei, vrea metrou in oras, scrie businessmagazin. ro. in bugetul primariei pe acest an au fost alocati 137. 000 de lei pentru studiul de prefezabilitate pentru.

Carnea de porc din Romania, interzisa temporar in Rusia. Care este motivul

Autoritatea Federala Sanitar-Veterinara din Rusia a anuntat, miercuri, ca a introdus restrictii temporare privind importurile de porci vii, precum si de produse pe baza de carne de porc din Romania, dupa descoperirea unui focar de pesta porcina africana.

Auchan deschide primul sau supermarket din Romania, in Bucur Obor

Subsidiara din Romania a grupului francez Auchan, unul dintre cei mai mari retaileri de pe piata, va deschide pana la sfarsitul anului primul sau supermarket din Romania in centrul comercial Bucur Obor, care va avea o suprafata de 2. 300 de metri patrati, a anuntat ieri compania, potrivit news. ro.

Cel mai bine platit angajat din Romania a dat o petrecere pe plaja sa privata, la care au venit cei mai mari bogatasi ai planetei (VIDEO)

Ioannis Papalekas, considerat cel mai bine platit angajat din Romania, caci incaseaza anual 2,6 milioane de euro, a organizat in weekend o petrecere fastuoasa pe vestita plaja Nammos din Mykonos,.

Ministrul Finantelor: Unele banci din Romania au realizat pierderi nejustificate prin transferul de NPL

O parte din bancile din Romania au inregistrat pierderi nejustificate in ultimii ani prin transferul de credite neperformante NPL) pentru a evita plata taxelor, a declarat joi ministrul Finantelor, Ionut Misa, laDigi24. Misa a declarat ca, din cele 46 de banci existente in Romania, 31 nu au platit impozit pe profit in ultimii cinci ani, iar 15 au platit.

Ministrul Finantelor: Din cele 46 de banci din Romania, 31 sunt pe pierdere

Ministrul de Finante, Ionut Misa, a facut dezvaluiri incredibile cu privire la bancile din Romania. Ministrul a declarat ca 31 dintre cele 46 de banci din Romania sunt pe pierdere si doar 15.

Termocentralele pe carbune din Romania sunt depasite si vor trebui sa investeasca in modernizare

In urmatorii patru ani, termocentralele din Romania vor trebui sa investeasca milioane de euro pentru modernizarea sistemelor de purificare a gazelor de ardere si a apelor reziduale, arata Greenpeace, intr-un comunicat, care considera ca termocentralele pe carbune sunt depasite si foarte ineficiente.

La ce nivel a ajuns contrabanda cu tigari din Romania

Nivelul contrabandei cu tigari din Romania a scazut cu 1,3 puncte procentuale in primul semestru al acestui an, fata de finalul anului trecut, pana la 15,5%, autoritatile romane reusind sa captureze 75 de milioane de tigari de contrabanda, in valoare.

Rusia a introdus restrictii temporare pentru porcii vii si pentru produsele de porc din Romania

Reprezentantii Serviciului Federal Veterinar si de Supraveghere Fitosanitara Rosselkhoznasor) au introdus miercuri noaptea o serie de restrictii temporare pentru livrarea de porci vii, precum si pentru importarea de produse bazate pe carne din Romania, dupa descoperirea unui focar de pesta porcina africana la Satu Mare, transmite TASS.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )