Libnet.ro
UNICEF

12:31

Atac cu cutitul in Paris! Un barbat a injunghiat mai multe persoane - VIDEO

Antena3 Antena3,
Atac cu cutitul in Paris! Un barbat a injunghiat mai multe persoane - VIDEO

Un barbat a injunghiat mai multe persoane,inainte sa fie impuscat mortal de politisti. Atacul a avut loc in apropiere deOpera Garnier din Paris. Un barbat a injunghiat mai multe persoane,. continuă pe Antena3

Galati: ncaierare ntre mai multe persoane de etnie roma; un tnar a fost njunghiat si a ajuns n stare grava la spital

Mai multe persoane de etnie roma au fost implicate, vineri seara, intr-un cartier din municipiul Galati, intr-o incaierare soldata cu trei victime, intre care un tanar care a fost injunghiat in abdmonen si transportat in stare grava la spital, scrie News. ro.

Accident aviatic in Spania. Mai multe persoane au murit

Trei persoane au murit sambata in Spania dupa prabusirea unui avion de mici dimensiuni, au anuntat autoritatile, citate de Reuters. Nationalitatea victimelor nu este cunoscuta deocamdata, desi avionul a.

Incident la Muzeul Satului din Capitala: Mai multe case ar fi fost vandalizate in timpul noptii

Un incident a avut loc in noaptea de vineri spre sambata la Muzeul Satului Dimitrie Gusti din Capitala. Mai multe persoane necunoscute au intrat ilegal in muzeu si, initial, s-a spus despre acestea ca ar.

Tariceanu: Este regretabila lipsa de consens UE privind statutul Ierusalimului. Nu poti sa ai o Europa cu mai multe viteze, fara consecinte

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca este regretabila lipsa de consens la nivelul UE privind statutul Ierusalimului, dar sustine ca atata vreme cat liderii de la Bruxelles vorbesc despre o Europa cu mai multe viteze trebuie sa se astepte si la rezultante cu mai multe viteze. Reactia sa vine dupa ce MAE a confirmat ca Romania se numara printre statele care au blocat o declaratie UE de condamnarea a deciziei SUA de a muta ambasada de la Tel Aviv la Iersualim.

Fenomene extreme. Mai multe judete au fost afectate

Grindina pune la pamant culturi intregi. in Gorj si Arges, culturile agricole au fost distruse pe suprafete importante. Din cauza ploii abundente, mai multe strazi din Targu Jiu au fost.

Un profesor de matematica de 72 de ani, acuzat ca ar fi agresat sexual mai multe tinere, a fost arestat preventiv

Un profesor de matematica de 72 de ani, din Popesti Leordeni, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce a fost acuzat ca a agresat sexual o eleva de 14 ani cu care facea meditatii. Din primele cercetari reiese ca pensionarul ar fi agresat mai multe tinere.

Ilfov: Un profesor de matematica a fost retinut dupa ce ar fi agresat sexual mai multe fete in timpul meditatiilor

Un profesor de matematica din Popesti Leordeni, judetul Ilfov, in varsta de 72 de ani, a fost retinut, fiind acuzat ca ar fi agresat sexual mai multe fete, inclusiv o minora, in timpul meditatiilor pe care le.

Incident armat in Craiova. Politistii au tras mai multe focuri de arma intr-o masina care nu a oprit la semnale. Soferul ar putea fi ranit

Politisti din cadrul Biroului rutier Craiova au tras, vineri, mai multe focuri de arma intr-un autoturism care nu a oprit in trafic la semnalul acestora, iar soferul ar putea fi ranit. Potrivit IPJ Dolj,.

Apple va elimina mai multe aplicatii din AppStore

Gigantul Apple a anuntat mai multe masuri pentru protectia datelor clientilor. Astfel, compania va elimina din App Store aplicatiile care dezvaluie datele geografice ale utilizatorilor fara acordul.

Romanii din Marea Britanie, cele mai multe victime ale exploatarii prin munca

Cel mai recent raport Natura si amploarea exploatarii prin munca in Marea Britanie, realizat de autoritatile britanice, arata ca domeniile in care lucratorii romani sunt cele mai multe victime ale sclaviei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )